Testépítőknél jellemző sérv/aranyér?
Figyelt kérdés
2017. máj. 21. 10:22
1/7 anonim válasza:
annál lesz, aki egy rossz mozdulatot, hibás gyakorlatot sokszor csinál, 0 vagy kevés jó mozdulattal vagy helyes gyakorlattal
2/7 anonim válasza:
Hát mondjuk ha van 1 tonna súly a nyakadon, akkor nem árt ha szabályosan tudsz vele guggolni.
3/7 anonim válasza:
Igen, nálam sajnos az aranyér a jellemző, 3-6 havonta előjön... De elég sok mindenkinél ugyanezt hallottam, aki hajlamos rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Ettől mondjuk tartok egy picit. Utolsó, ha lehet kérdezni, férfi v nő vagy? És max mekkora sulyokkal dolgozol?
2017. máj. 21. 16:57
5/7 anonim válasza:
a sérv egyértelműen, ha hibásan végzed a gyakorlatokat, aranyér se kizárt, az, meg hogy ki mekkora súllyal edz, neked ne legyen szempont. kezdd először csak annyival amennyit éppen megérzel, amíg kialakul a megfelelő agy-izom kapcsolat. nem úgy van hogy megfogok 100 kilót fekvenyomok vele és nő a mellizmom. Sokszor más izmokkal is besegítünk, ami rontja a feladat hatását/egészségtelen/életveszélyes is lehet. Szóval ne sajnáld az időt magadtól hogy ezt megtanuld, úgyse lesz az ember 2 hónap alatt mr olimpia :)
6/7 anonim válasza:
#3-as vagyok. Ferfi :) de amugy tenyleg nem a sulytol fugg. Mert akkor minden erosportolonak aranyere lenne. Figyelni kell a rostdus kajara, a mozgasra es a genetika sem utolso szempont. Sajnos bovebben en sem tudom. Mitol alakulhat ki az aranyer.
7/7 anonim válasza:
Egyénfüggő amikor még egyáltalán nem edzettem akkor lett lágyéksérvem. Ha sz4rul csinálod nagy súllyal pl felhúzás, guggolás akkor simán lehet. (Valószínű kezdődő gerincsérvem van a túl nagy súlyos felhúzástól, de lehet anélkül is lett volna, kitudja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!