Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek a dolgok csak tipikusan...

Ezek a dolgok csak tipikusan jellemzően Magyarországon lehetségesek?

Figyelt kérdés

a) Hogyan lehet valaki zsűritag bármilyen országos vagy külföldi versenyen amikor semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkezik? (Csak egy megyei versenyen lett második helyezett)

b) Hogy lehet aranyérmes fitness kategóriában valaki nő létére amikor alig van rajta izom csak bevág a kivillanó bordái közül egy spárgát és már ezért odaadják neki egyből az aranyérmet?

c) Bár nem sportkategória de hogyan dolgozhat valaki őrző védő cégnél ha börtönviselt?

2016. febr. 10. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:

a, nem ertem az osszefuggest versenyeredmeny es szakmai tudas kozott

b, meg ferfi testepitesben se az nyer aki a legizmosabb akkor noi fitnessben miert lenne maskepp? 1000 szempont van meg amikrol nem is tudsz

c, megintcsak nincs osszefugges. Bortonben nem csak tolvajok ulnek, sok ember ul aki lehet becsuletesebb mint te es mennyi van szabadlabon aki nem ismeri a tisztesseg fogalmat.

2016. febr. 10. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:

a) Sok bíró nem versenyzik, de a bíráskodást ismeri, a többi sport bírói sem feltétlen űzik a sportot.

b) Jó kemény a térde, ismer valakit, ennyi a mezőny szintje...

c) Fogalmam sincs.

2016. febr. 10. 12:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Tisztelt 1-es

a) Aki a testépitésben otthon van csak az ülhet zsűritagnak normál esetben

Most aki még egy országos versenyt se nyert az honnan tudja eldönteni, hogy ki a jobb egy országos versenyen és ki engedi meg neki, hogy ott üljön egyáltalán mint versenybiró?

b) Annyit tudok, hogy az a legjobb aki a legizmosabb Én ezt 12 év testépités után mondom

Nem pedig az a jobb aki egy piszkafa és bevág egy spárgát és azt hiszi, hogy ez teljesitmény egy testépitő versenyen, én meg azt nem értem, hogy ez hogy jön ide (a spárga)

A 2-es válaszolónak igaza van, valahol jól térdelhet inkább

c) A börtönökben 99,99%-a bűnöző ül aki a másik ember kárára csinált valamit , az a 00,01% meg egy balek akire ráverték a balhét

Kikérem magamnak azt, hogy nálam különbb lenne egy bűnöző

2016. febr. 10. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Külön van versenybíró szakképzés, Julcsi néni is elvégezheti ha jó még a szeme és látja a versenyzőket...
2016. febr. 10. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:

A kritikusoknak sem kell nagynak lennie azon a téren, ahol kritikusok, gondolom, a bíróknál is ez a helyzet.

A b nekem meglepő, nem sokat tudok a fitnessről, de mintha izom azért kéne. Nyilván nem az van, amit írtál, hogy az izmosság a minden, számít egy csomó más is, de azért izom is kell, a csudába is :D Még jó nőnek se tudom tartani azt, akinek nem izmos a karja, a fitnessben pláne így kéne lennie.

A c-vel nem tudok sokat kezdeni.

2016. febr. 10. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Te nagyon nagy homályban élsz.

Igen, csak Magyarországon vannak olyan zsűritagok, akik semmit nem tudnak, nincs semmi fizikumuk, semmit sem értenek a testépítéshez, 0 a szakmai tudásuk.

Igen, csak Magyarországon lehetséges az, hogy nő létére valaki aranyérmes legyen. Ráadásul fitness kategóriában, úgy hogy izom sincs rajta.

Igen, csak Magyarországon lehetséges az, hogy egy börtönviselt ember, aki bármi miatt is ült börtönben, el tudjon helyezkedni egy őrző védő cégnél. Ja, az meg mindennek a teteje, hogy egy cég saját maga dönti el, hogy kit vesz fel alkalmazottnak, ez Magyarország.

Magyarország az utolsó hely ahol élnék. Igaz, hogy Magyarország a 37. legfejlettebb ország a 186-ból, de sokkal szívesebben élnék Ugandában, ahol legalább hozzáértő zsűritagok vannak testépítő versenyeken.

2016. febr. 10. 14:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Szóval te inkább élnél Kelet-Afrikában, mert ott jobbak a testépítő bírók? Te se vagy százas azért.
2016. febr. 10. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt nekem írod?

Mert ha igen, akkor nem érted a szarkazmust.

2016. febr. 10. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindig egyértelmű, hogy komolyan beszél e az illető ezen az oldalon. Valszeg ha személyesen mondod leesik.
2016. febr. 10. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: Magyarország, szerelem
2016. febr. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!