Teljes testes edzésnél hogyan kell végezni a sorozatokat?
Izmos leszel.
Én minden egyes sorozatom bukásig végzem és ez hozta eddig a legjobb eredményt...
Minden nap meg kell ölni a testedet hogy igazán fejlődni tudj.
Nem tudom, nekem bejött.. Tulajdonképpen rákényszeríted a szervezeted a fejlődésre. És beválik/bevállt, kicsit drasztikus módszer de rohadtul hatásos. Eleinte nekem is volt hogy nem egyszer majdnem ott maradtam a súly alatt, de már sikerült tökéletesíteni a dolgokat. :)
Azzal pedig hogy ha az elsőt kifulladásig csinálod akkor a második már nem nagyon fog menni ezzel nem értek egyet, ha csak pöcsörészni jársz le a terembe, meg edzegetni akkor jó hogy nem fog menni, de ha lemesz nap nap után és kxxxára oda teszed magadat az edzéseken akkor nincs olyan amit ne tudnál megcsinálni.
nem érdemes 3 ismétléses max alá menni, sőt, kezdőként még 5 alá sem, mert feleslegesen fárasztod magad, és az utolsó gyakorlatokat vagy elcsalod, vagy meg sem tudod csinálni.
Ha minden sorozatot bukásig csinálsz, nagyon hamar akadályozni fog a hosszútávú fejlődésben. Nem egy kutatás foglalkozott már a bukásig való edzéssel, és nem hoz fejlődést, viszont jelentősen több terhet rak az idegrendszerre mint ha maradna bent 1 ismétlés.
Nem kell bukásig végezni, mert nem fog regenerálódni az izom, és ahogy a hetes is írja, idegileg sem fogod bírni. Nekem a 6 ismétlések jönnek be akkora súllyal, amit 4 szériában még elbírok, kb. 2 perces pihenőkkel. Naturalban az izom a nagy súlytól nő.
8-12 ismétlés sok, nagyon a súly rovására megy az ismétlésszám.
Amúgy elég a heti két edzés is, de akkor a szériaszámot növeld 4-ről 6-ra. Szorítkozz az alapgyakorlatokra, 1-2 kiegészítővel. Pl. tircepszre nekem elég, amit kap a fekvenyomásból és a fejfölé nyomásból. Így is az egyik legfejlettebb izmom a tricepsz. Bicepszre megy a széles fogású húzódzkodás+evezés. MEllé csinálom 2-3 széria kalapács bicepszet, bőven elég.
A hatos által írt 5 ismétlés is jó, de 4 alá már ne menj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!