Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ajánlanátok egy olyan videóst...

Ajánlanátok egy olyan videóst aki testépítéssel foglalkozik?

Figyelt kérdés
(És persze bevállt nektek!)
2020. okt. 28. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ritch Roll, Brian Turner, Bam Baam,
2020. okt. 28. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Nincs ilyen. Szerintem egyikünk sem videós alapján edz. Kell egy jó edzésterv, helyes gyakorlatkivitelezés, jó étrend, pihenés és ennyi. ennél nem kell több. Kérj fel egy edzőt 2 hónapig, aztán hajrá.
2020. okt. 28. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy rengeteg van.

Ha most kezded,akkor nemigazán jó ötlet sztem.

Amikor mar csinálod jó ideje,es van tapasztalatod,akkor talan imitt-amott belefutsz valami ötletbe,technikába,kipróbálod,ennyi.

Az alapokkal tiszában kell lenni,mert van egy csomó arc,aki totál f..ágokat népszerűsít,és több kár,sérülés van belőle,mint haszon.

Felelősséget meg senki nem vállal.

2020. okt. 28. 17:27
 4/7 MadSeal ***** válasza:

Jeff Nippard kezdetnek jó lesz.

Ha rövid edzésvideokat szeretnél, gyakorlatokról, adott szériaszámmal stb., akkor Brian DeCosta instáját ajánlom, heti 1-2 ilyen mintaedzést felrak.

Esetleg ha nem megy annyira az angol, akkor Torma Valentin se olyan rossz, bár én powerbuilderesebben állok a dolgokhoz, kevesebbet izolálnék, nagyobb hangsúlyt tennék az erőnövelésre a hosszantartó fejlődés érdekében. Ha van időd a hosszabb videokra, akkor a powerbuilder.hu (oldal/csatorna is) még sok hasznos infoval lát el, bár manapság ők elmentek elég keményen az erőemelő oldalra, viszont információforrásként nagyon hasznosak.

Még magyar téren a Páldi Gábor egész jó, viszont ő ritkán tesz fel videokat, főleg csak instán tevékenykedik.

Van még persze sok jó, pl. Coach Greg, Omar Isuf, Buff Dudes, ha az ,,okosságokról,, szeretnél tudni, akkor meg More Plates More Dates meg Anabolic Doc.

2020. okt. 28. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha magyar. Valentin torma pl
2020. okt. 28. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:
#4: Brian Decosta valoban natur lenne?? Eddig ot nem ismertem de eleg brutalisan nez ki.
2020. okt. 28. 18:33
 7/7 MadSeal ***** válasza:
#6: Nem hinném, de a natural versenyek miatt nem lehet nagyon tele, ilyen TRT szinten biztos nyom valamit, vagy akár valami kevésbé ismert/nem tesztelt sarms, hogy megkerülje a teszteket.
2020. okt. 28. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!