Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen fizikumot mennyire...

Ilyen fizikumot mennyire nehéz elérni? L

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 25. 12:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nincs fius alkatom.

De amugy meg az elotte kepen szerinted tipikus latinos feneke van? Tudom hogy a legtobbnek olyan, de nem lehet az osszes latin nore ezt rahuzni, hogy a kep is mutatja.

2020. okt. 25. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Hány éves ez a csaj? Mivel annyira ki van kenve, meg annyira mű, hogy lehetetlen megállapítani, írni meg nem írják és ígyis több időt szántam rá, mint kellett volna. De tegyük fel hogy létezik a "testi érés"..., egyébként végigtekerve szerintem látszik rajta a genetika.

Most már csak azt nemértem, hogy mi a seggmánia, ez a csaj még csak tényleg semmi extrát nem is ad.

Megnéznél egy Natasha Aughey-t mondjuk, koksz ide vagy oda, de sokkal formásabb. De még Fédra vagy Horváth Laura is százszor kívánatosabb a hazai crossfitesektől, mint ez a csaj. Pedig nem abból élnek, hogy gumiszalaggal sétálgatnak a teremben Iphone-nal meg aranyórával egy zsák vakolattal az arcukon. Ne vedd támadásnak, csak teljesen kiábrándító, hogy emberek kire akarnak hasonlítani, vagy kit tartanak maguk előtt követendő példának. Az előbbi nevek sem feltétlen követendők, de mégsem egy kalap a kettő. Ha mozogsz rendesen, legyen az csak futás, "testépítés", bell, crossfit, TRX, meg még ami elképzelhető, amellett, hogy egészségesebb vagy (netán a kajára is kicsit figyelsz) még esetleg jobban is nézel ki, mint előtte. Ez pont elég. Én nem láttam még ronda sportoló lányt, nem Instagramról kellene szedni a példákat, hanem a való életből.

2020. okt. 25. 13:35
 13/14 anonim válasza:

Kérdésedre válaszolva ez sok mindentől függ.

Az hogy mi nehéz vagy könnyű elég szubjektív dolog. Van akinek a napi rendszerességű edzés sem megterhelő, de van olyan aki örül ha heti 2-3 alkalommal rá tudja venni magát a rendszeres sportolásra.

Nagyban függ tehát attól is mennyire rendszeresen tudnál edzeni, illetőleg milyen testalkattal, genetikával rendelkezel esetleg az is befolyásoló tényező lehet hogy edzettél-e már korábban valamilyen formában, vagy teljesen kezdő szintről indulsz.

A képet elnézve szerintem ha legalább átlagos testalkattal rendelkezel, nem olyan lehetetlen célkitűzés egy ilyen testalkatot elérni, de mondjuk ha 50-60 kg túlsúly van rajtad akkor jóval embert próbáló feladat, de még akkor sem mondom azt hogy lehetetlen csupán sokkal nagyobb akaraterőre és kitartásra lesz szükséged.

2020. okt. 25. 15:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító az ilyen nagy segg nagy comb kombó, a régi képen sokkal jobb
2020. okt. 27. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!