Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Paulo Costa-hoz hasonló...

Paulo Costa-hoz hasonló fizikumot mennyi idő lenne elérni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves vagyok, 179 cm és jelenleg 90 kg. Nagyjából egy 10-15 kg felesleg van rajtam. A fent említett Ufc bunyós fizikuma lenne a cél.Nyilván tudom hogy ő él sportoló én pedig nem vagyok az és nem is akarok az lenni. De mondjuk egy hozzá hasonló fizikumot mennyi idő lenne elérni? Ha már elértem akkor mennyire nehéz tartani a formát?

2020. szept. 16. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, melle nem nagy szám, viszont váll és kar elég izmos. 4-6 év.
2020. szept. 16. 13:37
 2/6 anonim ***** válasza:
3-4 év kemény munkával.
2020. szept. 16. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból beszélek

Attól függ mennyire vagy elszánt, mennyire fullos az etrendem, edzésed, alvás, van e már edzés muktad stb.

Megnéztem a csávót... 2 év az a fizikum egyébként.

7 éve testepitek, a 2. Évem végére már volt olyan formám. Illetve emberünk csak 84kilo körül mozog, ami szintén nem túl nagy, simán elérhető 2 év alatt. Na jó ezt visszaszivom, nem simán.

Nyilván ez kitolodhat 3ra is ha nem tudsz étrendet tartani, megtervezni a makrokat stb.

Hajrá btw, remélem szeptember óta már elszántan nyomod! 😎🙋‍♂️

2020. dec. 2. 07:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy kéz sérülés miatt sajnos nem tudok túlságosan edzeni inkább csak kardiózok. 1600 kalória / nap az étrendben öt étkezésben. Hat hét alatt leadtam 15 kg felesleget még kb. ennyi van vissza de nyilván az sokkal lassabban fog menni. Saját testsúlyos edzéssel egyébként lehet hasonló izomzatot építeni?
2020. dec. 4. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
34%
Azóta se érted el? Gondolom nem értél el semmit.
2022. jún. 14. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Paulo Costa egyébként testépítő volt, mielőtt elkezdett ketrecharcolni.
2022. jún. 14. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!