Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyik nap megtudok csinálni...

Egyik nap megtudok csinálni egyszerre 20-25 db fekvőtámaszt (fiú vagyok 60 kg) más nap meg egyszerre alig megy le 10. Ez miért van? Utána szépen lassan meg tudok csinálni ugyan annyit mint előző nap.

Figyelt kérdés
kb 2x vagy 3x kell megcsináljak 10-et vagy kevesebbet hogy utána egyszerre meg tudjak csinálni 20-25-öt. A másik kérdésem meg az lenne hogy:A szűk fekvőtámasz egyáltalán nem megy. Mikor leengedem magam, akkor esélytelen hogy kitudjam magam nyomni ha annyira szűken vannak a kezeim. A tricepszem lehet a gyenge?

2020. okt. 24. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
ezt hívják úgy hogy bemelegítés.
2020. okt. 24. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyrészt be kell melegíteni, másrészt nem mindegy, hogy normálisan étkezel e?

Menj el egy edző hoz.

2020. okt. 24. 18:39
 3/3 Lena7 ***** válasza:

Nálam is szokott ilyen lenni (bár én lány vagyok)

Van amikor nagyon jól megy a futás/a fekvőtámasz, de van maikor nem.

Ez attól függ, hogy milyen napom van 🤷‍♀️

Van amikor futós kedvembe vagyok, akkor nagyon jól megy a futás, de van olyan is amikor már 3 perc futástól kiköpöm a tüdőm😅🤷‍♀️

Fekvőnél is ugyan így vagyok.

Van amikor nagyon jól megy és egy 10-est simán lenyomok és van az amikor nagyon nem megy és a 3-om is alig jön össze

2020. okt. 24. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!