Szerintetek ez reális cél ennyi idő alatt?(bővebben)
Cél: 38-as kar és 5-7cm-rel nagyobb válszélesség 3 hónap alatt, a jelenlegihez hasonló testzsírszázalék megtartásával
Magamról:
Jelenleg 15-16% körüli testzsírszázalékkal 35-36-os a karom
Régen lejárogattam a terembe 1-2 évig, de suttyó módon nem vettem túl komolyan sem az edzést sem az étkezést, de azért fejlődtem
Most úgy alakult hogy minden adott hogy belevágjak, így megfelelő tömegnövelő étrenddel(makrokra lebontva ttskg alapján), megfelelő edzéstervvel, kellő alvással és egészséges életvitellel(no alkohol-cigi-cuccok) mennyire reális cél ez 3 hónap alatt?
1 hónapja már lejárok a terembe, de még csak bemelegítő szinten ahogy ajánlott, hogy az izületek és a szervezet szokja a terhelést és gyakoroljam a feladatok helyes végrehajtását, agy-izom kapcsolatot, viszont a hónap végével komolyan rá akarok kapcsolni.
Használni tervezett tápkiegek:
*tejsavó fehérje reggeli zabhoz + edzés után gyors CH-val
*estére kazeinfehérje sovány túróval
*Multivitamin+C-vitamin+Ca-Magnz+izületvédő+Kollagén+Omega3
*Kreatin Monohidrát 7 napig feltöltés majd napi 5gramm szintentartás
Nem kívánok versenyezni senkivel, maximum saját magammal. Az sem probléma ha 1 év alatt érem el ezt a célt, de érdekel hogy előzetesen mennyire reális ez, mert kevés beszámoló van arról hogy kezdők/újrakezdők a már megfelelő táplálkozásbeli és edzésbeli tudás birtokában milyen sebességben tudnak fejlődni.
Természetesen lábazás, hátazás és a többi is megy mellette de ezek a fő viszonyítások.
3 centis karnövekedés az azt jelenti,hogy mashol durván nőttél.Ennyit nem fogsz,az biztos.
De ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!