110kgrol 80kgra mennyi a realis ido lefogyni?
De ez a heti -1kg?
30het lenne
Azért mert amíg van miből addig könnyű fogyni, meg ugye a visszatartott víz is ürül, emiatt első pár hétben lehet 1 kiló minusz (már ha egyből indul a fogyás, de van hogy az se megy egyből).
Később már viszont minden kiló szenvedés lehet leadni diétával és mozgással is.
Az a 30 kiló se 30 hét alatt ment fel. Lefele meg akár dupla annyi idő is lehet mint amennyi idő alatt feljött.
7# Én 6 hónap alatt fogytam 30kgot még 15-16 évesen.
Nem jött vissza semmi sem és nem volt kínszenvedés, sőt utólag visszagondolva észre sem vettem. Kalóriát sem mértem, csak edzettem és kevesebbet ettem mint addig.
Annyi, hogy a végén lapos volt a hasam, de normális kockáim nem voltak, azt a pár kilót már tényleg szenvedés leadni.
95ről 64re mentem.
(Ez nem testépítő tranformációt volt, biztos vesztettem rengeteg izmost is, csak elhízott tini voltam akkor)
ne sietess semmit, mert később meglesz a böjtje.
a testsúlyod max. 0,8%-át veszteni zsírban hetente ideális és optimális. de mint előttem mondták, több dolog függvénye, ráadásul nem lineáris. úgyse fogod tökéletesen csinálni, csak ne vigyél semmit túlzásba, a lényeg, hogy csináld és légy kitartó. bármeddig is tart, gondolom ha 2 év lenne, akkor is csinálnád, hiszen utána az eredmény (jó esetben) egy életre szól, de ha el sem kezded, mert túl sokáig tartana, akkor még 2 év múlva is itt tartasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!