Lehetséges egy baloldali állapotból a jobb oldalit naturál keretek között kihozni, vagy szer nélkül ne is álmodják ilyenről? Ha igen, akkor milyen étrenddel, edzéssel és mennyi idő alatt tudnék hasonlót elérni?
hát nőként nehéz ennyire szákásnak lenni, de sok sikert :D
h kell e cucc?
ha gyorsan akarod igen (de legalább egy év olyan edzes kell amikor tudod h mit hogy miert mire csinalod)
addig folos barmihez is nyulni, inkabb jarj be :D
de szerintem ha nem rosz a genetikad ehhez akkor 6év szerrel sem sokkal kevesebb mint 4
genetika nelkul lehetetlen nő vagy szoval jah..
2020. febr. 24. 17:02
2/9 anonim válasza:
nincs rajta túl sok izom, ennyire leszálkásítan meg csal diéta és elszántság kérdése
persze hosszú távon tartható szint nem lesz, de ez egyáltalán nem lehetetlen
2020. febr. 24. 17:30
3/9 anonim válasza:
Ehhez nem kell cucc, sok izom nincs rajta.. 1 év max
2020. febr. 24. 20:17
4/9 anonim válasza:
Szerintem is az izomtömeg simán hozható kb 1 év alatt, cucc nélkül. A zsírtalansága már durvább, diétával hozható, de nem tartható, az tuti. Azt vágtátok, hogy az első kép 1 héttel szülés után készült? :/
Jó genetika ...
2020. febr. 24. 22:11
5/9 anonim válasza:
Ehhez kb csak fogyni kell, amúgy nagyon csúnya a jobb oldali képen a csaj teste. :/
2020. febr. 25. 06:30
6/9 anonim válasza:
Az egészben az a jó, hogy az első kép nekem jobban tetszik. A másodikon olyan, mint egy szikadt agár kutya.
2020. febr. 25. 07:18
7/9 anonim válasza:
let's play a game of ki kérdezett titeket
ha neki ez tetszik, azzal mi a baj?
2020. febr. 25. 09:45
8/9 anonim válasza:
Nem egy durva fizikum, de nőként ez a szálkásság baromi egészségtelen.
2020. febr. 25. 11:47
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! Ment a zöld kéz! Igazából én nagyon vékony, szálkás ektomorf testalkat vagyok viszonylag alacsony test zsírral, viszont éppen ezért borzasztó nehezen izmosodom. A képen látható izom mennyiség is elérhetetlennek tűnik jelenleg, de szeretnék legalább ennyi izmot összehozni. Bárki tud esetleg tanácsolni etkezessel edzessel kapcsolatban annak hálás lennék. Jelenleg push-Pull-leg edzesbontásban edzek minden izmot heti 2*(lett bontva az edzes mennyiséget).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!