Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az itteni válaszolók miért...

Az itteni válaszolók miért nézik le, miért tartják rossznak a GPP edzést?

Figyelt kérdés

2020. okt. 21. 17:48
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%
Az itteni válaszolóknak veled van a baja, hogy mindenféle sületlenséget írogataz a GPP-re hivatkozva. Bár szerintem szimplán csak pukkasztod őket.
2020. okt. 21. 18:06
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
ezt már kérdezted.
2020. okt. 21. 18:12
 3/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem a GPP-vel van a bajunk, hanem veled.
2020. okt. 21. 18:57
 4/38 A kérdező kommentje:

Mit ártottam én?

Egy komoly válasz nem érkezett a GPP-vel kapcsolatos kérdésre

2020. okt. 21. 19:01
 5/38 anonim ***** válasza:
91%
Mert senkit sem érdekel. Konkrétan leírod hogy ilyen meg olyan cikkben ezt olvastad. Akkor olvasgasd a cikkjeid és edz úgy ahogy neked megfelel. Ne kezdjünk már el belemenni az edzés pszichológiájába, az idegpályák közötti kapcsolódásba és társaiba. Ha téged érdekel a GPP akkor ezzel nincs gond. Csináld úgy ahogy neked jó, csak minket ne fárassz vele.
2020. okt. 21. 19:04
 6/38 anonim ***** válasza:
77%

Semmi baj a GPP-vel:)))

Sőt, én már azt is elfogadtam, hogy ennyire nincsen életed, hogy folyamatosan ezzel trollkodsz, idegesíted az embereket, lehúzod a topik színvonalát és aki komolyan szeretne edzeni, és kérdezne itt, az is visítva menekül a sok odakozmált, fantáziátlan, kreativitást teljes mértékben nélkülöző, szegényes lelkivilágról tanúbizonyságot tévő trollkérdéseid elől.

De ne értsd félre!

Mint mondtam, én egész megszoktalak, már szinte várom az újabb kérdésed GPP, konjugált periodizáció, lineáris periodizáció, eszkimó, tévhit, wing tsun, stb. stb. témákban! Mikor van egy kevéske időm a család, munka, sport mellett, mindig bepislantok ide, és sosem csalódom, mindig kiírsz egy új kérdést:)))

Néha az fordul csak meg a fejemben, hogy létezhet az, hogy ennyire nincsen senkid, sem pedig semmi hobbid, ami lekötne legalább néhány napra, elméssz valahova sportolni, szórakozni, túrázni egy nagyot vagy barátokkal kiruccanni, aztán mikor nincs programod, akkor kiírsz egy bugyuta, "felettébb" vicces, provokatív kérdést. Legalább ne naponta csinálnád (vagy akár naponta többször!!!)

Ebből pontosan lejön, hogy Neked ez a hobbid.:))

Azért a korodra kíváncsi lennék, én olyan 16-17-nek tippelnélek, aki még mindig nem találta meg azt, hová tartozik, a sport sem igazán érdekli (maximum így trolllodás szinten), ellenben igazi csintalan "funny boy", aki szereti az embereket a monitor mögül, biztonságos távolságból, anonimitást kiélvezve bosszantani. :)))

Semmi gond ezzel végül is, én sajnállak egy kicsit, rossz lehet ha tényleg ez a legkedvesebb időtöltésed. Én biztatnálak, hogy győzd le a kisebbségi érzésedet, a frusztrációdat (nyilván jelen vannak ezek az életedben, amivel semmi baj nincsen, rengeteg a hasonló problémával küszködő tinédzser) mozdulj ki, menj sportolni, ismerkedni!

Természetesen, a tanulás rovására ne menjen, hisz azzal fogod megalapozni a jövődet!

Sok sikert kívánok!

2020. okt. 21. 20:58
 7/38 anonim ***** válasza:
89%
#6: szivembol szoltal :D
2020. okt. 21. 22:28
 8/38 A kérdező kommentje:

Hát képzeld, minden elit sportoló végez GPP edzést.. A kínai súlyemelők is megmondták, hogy a GPP a kulcs a profivá váláshoz.

Szóval ti vagytok akik dobozban élnek, akik még mindig múlt évszázadbeli módszereket használtok, ti húzzátok le a színvonalat. Magyarország le van maradva évtizedekkel az USA-tól vagy Kínától. Nem csoda, hogy itt nem divat a GPP.

Amióta végzem a GPP-t a kondícióm jelentősen feljavult, egy héten háromszor maxolok, mégsem edzem túl magam. Az edzések, amik korábban másfél órát vettek igénybe, most megcsinálom 1 óra alatt, mert sokkal kevesebb pihenőidőre van szükségem

2020. okt. 22. 00:20
 9/38 A kérdező kommentje:
Jelenleg heti 7x edzek, de annyi energiám van, hogy ezt még tovább tervezem növelni
2020. okt. 22. 00:22
 10/38 anonim ***** válasza:
89%
Rendben. Nagyon kiraly vagy. Koszonjuk. Akkor gondolom egy ertekelheto fizikumot is fel tudsz mutatni ugye? Megmutathatnad.
2020. okt. 22. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!