Általános jelenség, hogy a személyi edzők munkaidő alatt telefonoznak?
sajnos általános,m hogy ma már mindenki telefonozik munka közben... nemrég volt egy műtétem, en már a műtőben, leszíjazva a műtőasztalon... orvos még nem ért be... nővérke és qz apoló szerinted mit csinállt amíg a doki oda nem ert... bele voltak buzulva a telefonjaikba...
Bezzeg a jorház bejáratánál ki van írva, hogy mobilokat kikapcsolni :D
Van ilyen, sajnos, igen, mindenképp keress olyan edzőt, aki figyel rád és kijavítja a hibáidat, mert ha valamit rosszul csinálsz, a nagy terhelés csak rontani fog az eddig problémáidon.
Én régóta járok edzőhöz, így nem róvom fel neki, ha néha elintéz pár fontosabb hívást, vagy magamra hagy egy kicsit, mert már megtanultam helyesen kivitelezni a gyakorlatokat, illetve még így is csak úgy szokott magamra hagyni, hogy minden gyakorlatnál megnézi, jól csinálom-e, és utána csinál csak mást.
Eleinte viszont mindig ott volt mellettem és azonnal javított mindent, most is a nehezebb szabadsúlyos gyakorlatoknál végig ott van körülöttem, hogy tudjon segíteni, ha kell. Még ha azt hiszem, nem figyel rám, akkor is figyel, mert a mai napig előfordul néha, hogy elmegy, aztán messzebbről szól rám, hogy húzzam ki magam vagy ilyesmi és jön vissza asszisztálni.
De szerintem egy kezdőnél elvárható, hogy mindig az ember mellett legyen az edző, főleg, ha semmi korábbi ismerete nincs az edzésről.
Én láttam olyan edzőt, hogy háttal a kliensnek ette a hamburgert, a vendég meg a háttérben olyan rosszul csinálta a guggolást, hogy az én derekam is fájt helyette :D
Nem kell megvárnod, míg lejár a bérleted! Igen is konfrontálódj vele! Mondd,h többet nem kérsz a "munkájából".
En is ezt lattam nem egyszer, amit fentebb írnak: a gyerek kitöréseket végez, közben a háta mögött a majom meg SUNYIBAN végig nyomkodja a telefonját!
A személyi edző ma már olyan, mint a 2000-es évek első felében a DJ, vagy második felében a "weblap készítő": egy jót szopatni sem tudsz a Margit szigeten, mert minden bokorban van egy! És persze mind3 kategóriára igaz,h önjelölt szakértők, kóklerek. Max van egy gyorstalpalója. Inkább fizess egy gyógytornásznak, h jöjjön le veled időnként. Annak diplomája van, és funkcionális anatómiai tudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!