Szükséges valamilyen végzettség ahoz, hogy kick box edző legyek?
Jó ideje gondolkozok azon, hogy mi legyen a hivatásom, mi az amit tényleg szeretek csinálni, és most 20éves fejemmel ugrott be, hogy én kifejezetten szeretem a küzdő sportokat, bár kick boxolni még soha nem kick boxoltam,de nemis holnap szeretném kivitelezni ezt a dólgot, hanem nyílván ha már rendesen tudom mit hogyan kell csinálni,
Ami a fizikumomat ílleti, 185cm magas és 65kg, és igyekszek a testtömegem legalább 80kg-ig feltornázni, amíg kick box edzésekre járnék, kondi termekbe rengeteget jártam, és a 65kg-mal a 70kg-t 2szer ki tudom nyomni fekve, szóval nem olyan vészes a fizikumom.
A lényeg, hogy szükséges e valamilyen szakmát elvégeznem ahoz, hogy a későbbiekben kick box edző lehessek, valamint megérné e ebben dolgozni? Többet keresnék e vele, mint most gyári munkásként? (havi 160-200ezer)
A Testnevelési Egyetemen van 1.5 éves kick-box sportedző tanfolyam. Nem tudom mennyibe kerül, érettségi bizonyítvány feltétel.
Hirtelen biztos nem keresnél többet, sőt! Világ és Európa bajnok kick boksz edzők se biztos, hogy nagyon sokat keresnek, de ki tudja? Hajrá!
És ennek egy gyorsabb módja nincs? Mert még érettségim sincs
Vagy esetleg ha csak profin tudnék kick boxolni, azzal valamilyen úton módon nem tudnék megélni?
"ha csak profin tudnék kick boxolni" akkor nem edző, hanem versenyző akarnál lenni.
Mennyi ideig tanultál kickboxolni, vagy pedig a klasszikus: "aki nem tudja, tanítja!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!