Milyen végzettség, képesítés szükséges ahhoz, hogy jogosult legyek energetikai tanúsítvány kiállítására?
Figyelt kérdés
Milyen végzettség, képesítés szükséges ahhoz, hogy jogosult legyek energetikai tanúsítvány kiállítására?2013. jan. 27. 12:03
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen valami villamosmérnöki, vagy szakmunkás bizonyítvány, illetve el kell végezni egy tanfolyamot több százezer forintért arról, hogy feszültség alatt is dolgozhatsz, vagy ilyesmi...
Egy illető most csinálta a boltomban, ő villamosmérnök, és most télen csinálta meg ezt a papírt. Szóval én csak laikus vagyok, de körvonalakban erről van szó.
2/2 anonim válasza:
Valamit nagyon összekeversz valamivel.
Én tudomásom szerint építőmérnöki, építészmérnöki, gépészmérnöki, villamosmérnöki végzettségek valamelyike kell hozzá, x év tapasztalat,illetve le kell tenni egy ilyen irányú vizsgát. Tanfolyam van, de fakultatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!