Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testzsírszázalékom olyan 5-6%...

Testzsírszázalékom olyan 5-6% körül van, kezdjek tömegelni vagy menjen még lejjebb?

Figyelt kérdés

2020. szept. 27. 21:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó tipikus gyúrós. Nem kell a segítségetek, majd leszek a saját magam módján erős.
2020. szept. 28. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Tipikus mai fiatal aki nem bírja a kritikát,holott nem tud felmutatni semmit...mindenesetre kitartás kisember,alvás előtt igyál kakaót!pápá
2020. szept. 28. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Ecsém ameddig kilóg a kulccsontod meg a vállcsontod, elég etióp vagy😅 elárulom neked hogy 10% alatt már eres a has, comb is. Onnan tudom hogy voltam olyan
2020. szept. 28. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez a tipikus gyúrós (#11-én) nagyobb jelenleg, mint te valaha leszel. (legalábbis ezzel a hozzáállással biztosan, de ne legyen igazam. Jó szórakozást a sporthoz, legalább tanít majd egy kis alázatot. :))
2020. szept. 28. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem sértésből írtam a 16-7%-ot. Egyrészt fiatal vagy, ilyen életkorban magasabb a testzsír, mint pl. 20-25 éves korban egy ránézésre azonos fizikum mellett. 10% körüli testzsírnál már jönnek elő az izomrostok a mellkason, vállon, 8% alatt a combon és vádlin is. A bicepsz is jóval tónusosabb. A kockás has pedig tapadási pont, izomtömeg és core izomzattól is függ, hogy mennyire látszik. Nekem is látszik még a kocka 16-7% testzsír mellett, még is zsíros vagyok.
2020. szept. 28. 22:01
 16/16 A kérdező kommentje:
14. Sajnálom, felhúztam magam. Igazad van, nem voltak elég alázatos, mindent gyorsan akartam és amikor nem kaptam meg azt az elismerést amire vágytam egyből kiakadtam. Újra kezdem, új felfogással, alázattal, köszönöm hogy felnyitottad a szemem.
2020. szept. 30. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!