Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szőrtelenítitek a felsőtestete...

Szőrtelenítitek a felsőtesteteket, lábatokat, hónaljat, esetleg intim részeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan? Szőrtelenítőkrémen gondolkozom, mert már unom az állandó borotválást. Kinek mi vált be?

2020. szept. 23. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor gyanta. Ha a nő túléli a brazil gyantát, akkor te éld túl a "simát". Meg lehet szokni.
2020. szept. 23. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Én gyantát használok és teljesen kibírható, bár előtte ajánlott pár videót nézni, hogy hogyan kell helyesen használni, mert nem szabad belerándítani. Intim helyen meg egyáltalán nem ajánlom, hogy magadnak csináld, sokkal fájdalmasabb, mind más testrészen, én egyszer megpróbáltam magamnak és nagyon csúnya eredménye lett, véraláfutásos lett még a csillagos ég is.
2020. szept. 23. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a felsotestem nem szoros egyaltalan szerencsere igy azt nem kell. Labamat szoktam geppel letolni 2-3 havonta 5-7 mm-re (ez pont jo, van is de megis alig mert rovid), mert ami nincs fent azt a joisten a labamra rakta. Honalj + intim helyen pedig borotva kb hetente. De van amikor azt is geppel 0-ra nyomom mert a borotvatol rohadtul kipattogok 1-2 nap utan.

Ez igenyesseg kerdese. En utalok szoros lenni. Es hozzateszem eddig minden lanynak tetszett 😀

2020. szept. 23. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szőrtelenítek, félig meddig szőrős vagyok, nem túlságosan.
2020. szept. 24. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!