Ti szőrtelenítitek a felsőtesteteket a vagy a lábaitokat?
Figyelt kérdés
Akinek alapbòl szőrös lenne. Ha igen akkor azèrt mert úgy jobban látszanak az izmok vagy mert ciki szőrösnek lenni pl. a kondi öltözőben?2017. júl. 6. 19:30
1/11 anonim válasza:
Nem. Meg sem fordult a fejemben.
B*zisnak tartom, ha egy férfin nincs szőr.
3/11 anonim válasza:
Hónaljamat szoktam csak rendezni
4/11 anonim válasza:
Omm, mellszőrből 1-2 leborotválok, ami nem illik a képbe :'D, de tenyleg valameik olyan hogy full másfele áll meg iylenek :'D
5/11 anonim válasza:
Felsotestemen nincs szor. A labamon annal tobb. En csak lenyirom rovidre 5-6 mm-re. Nem 0-r.
6/11 anonim válasza:
Felhúzás letépi a lábamról :D Azonkívűl nem.
7/11 anonim válasza:
Csak a labamat nem szoktam borotvalni.
8/11 anonim válasza:
Lábam géppel kisebbre, mert nagyon hosszú, felsőtestet is, meg a túlzott tesztó miatt az egész testem szőrös, azt meg legyantáztatom pl hátamat valakivel, mert undorító..
9/11 anonim válasza:
A felsőtestemről géppel hetente lenyírom, a lábamról nem szoktam.
10/11 anonim válasza:
Nem szoktam, ha egyszer a hátam szőrös lesz akkor azt gyantáztatni fogom mert az valóban undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!