Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Srácok akik kondiba jártok...

Srácok akik kondiba jártok vagy pl úszni mennyire gyakori, hogy valaki nem szőrteleníti a farkát?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni kondiba járni viszont én nem borotválom a fanszőröm. Emiatt nem fognak cikizni vagy furán nézni, hogy pl igénytelen vagyok? Vagy ez egyáltalán nem fog senkit sem érdekelni? Milyen arányban vannak kb a csupaszok, nyírósak vagy szőrösek? Ti borotváljátok?

Köszi a válaszokat.

2020. szept. 13. 16:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért, gatya nélkül úszol, vagy miért cikiznének?

Amúgy én trimmelem, hajnyíróra ráteszem az 1mm-es fejet és letolom. A heréket pedig borotválom.

2020. szept. 13. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
az ugye megvan hogy a konditeremben az emberek ruhában vannak nem tök meztelenül? sőt úszáshoz is kell egy úszónadrág.
2020. szept. 13. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
nem kell kopaszra,géppel told le rövidre az már jo
2020. szept. 13. 16:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez mind világos. De szeretnék átöltözni edzőruhába, a végén pedig lezuhanyozni, hogy azért ne izzadtan menjek haza. Kérlek...
2020. szept. 13. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
És ott a szemük láttára akarsz átöltözni, belenyomni a himbilimbidet a szemükbe? Nincs külön erre egy zuhanyzó, vagy egy külön öltöző, stbb.. ahol alsógatyát is tudsz cserélni?
2020. szept. 13. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs ezzel. Vegyes a felhozatal a Londonban. Fiatalok és idősek egyaránt szőrösek és csupaszok is. Kinek mi tetszik.

Egy dolog a fontos. Ne foglalkozz azzal hogy ki mit gondol. Te nem szeretnéd leszedni, mert neked így a jó, akkor ne szedd le. Én sem szedem és pont leszarom ki mit gondol.

2020. szept. 13. 17:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak azért biztos nem lennék hajlandó borotválni, mert jaj mit szól hozzá...

Ha ennyire tartasz mások véleményétől, ne zuhanyozz úszás után, ott még elmegy, termet meg olyat keress, ami gyalogosan nincs messze vagy van zuhanyfüggöny.

2020. szept. 13. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Te most edzeni keszulsz jarni vagy homar klubba? Mert ha edzeni, akkor full nek ertem ez miert fontos
2020. szept. 13. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:
32%
Edzeni csakis csupasz kukival illik, ez alap.
2020. szept. 13. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom kedves kérdező nálad hogy van, az én farkamon nem nő a szőr, csak körülötte.
2020. szept. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!