Srácok akik kondiba jártok vagy pl úszni mennyire gyakori, hogy valaki nem szőrteleníti a farkát?
Szeretnék elkezdeni kondiba járni viszont én nem borotválom a fanszőröm. Emiatt nem fognak cikizni vagy furán nézni, hogy pl igénytelen vagyok? Vagy ez egyáltalán nem fog senkit sem érdekelni? Milyen arányban vannak kb a csupaszok, nyírósak vagy szőrösek? Ti borotváljátok?
Köszi a válaszokat.
Miért, gatya nélkül úszol, vagy miért cikiznének?
Amúgy én trimmelem, hajnyíróra ráteszem az 1mm-es fejet és letolom. A heréket pedig borotválom.
Semmi gond nincs ezzel. Vegyes a felhozatal a Londonban. Fiatalok és idősek egyaránt szőrösek és csupaszok is. Kinek mi tetszik.
Egy dolog a fontos. Ne foglalkozz azzal hogy ki mit gondol. Te nem szeretnéd leszedni, mert neked így a jó, akkor ne szedd le. Én sem szedem és pont leszarom ki mit gondol.
Csak azért biztos nem lennék hajlandó borotválni, mert jaj mit szól hozzá...
Ha ennyire tartasz mások véleményétől, ne zuhanyozz úszás után, ott még elmegy, termet meg olyat keress, ami gyalogosan nincs messze vagy van zuhanyfüggöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!