Naturálon 180 cm magassághoz mennyi az ektomorf naturál max környéke?
Figyelt kérdés
Képekre lennék kíváncsi2020. szept. 14. 18:33
12/25 anonim válasza:
Mutass még egyet :) ezt a képet többen is mutatták "magukról". Ha te vagy biztosan tudsz még egyet mutatni. Ha puffogni kezdesz tudjuk a választ 😂
14/25 anonim válasza:
Ne ugyanazt a képsorozatot mutogasd, ezt is láttam már... 😂
15/25 anonim válasza:
Na erről ennyit. Mutathatok akárhányat azt fogod írni, hogy nem én vagyok.
Ennyit érsz. Kamu, kötekedő, irigy troll. 🤮
16/25 anonim válasza:
#15, én is kíváncsi vagyok egy másik képre, mert ezen a képen nem te vagy, mivel már 2 éve is láttam ez a képet. Ha tényleg te lennél, akkor csinálj olyan képet, ahol mondjuk dupla bicepszben pózolsz.
17/25 anonim válasza:
Kamusi, mutass egy dislike jelet az egyik kezeddel úgy hogy ugyanígy látszódj a képen, ne lopott képekkel menőzz
18/25 anonim válasza:
#17, eléggé szar formád lehet ha Herold képét töltöd fel a sajátod helyett és azt használod állandóan. Komolyan, más eredményét a magadénak hazudni, nagyobb gyökér nem is lehetnél. És onnan tudom, hogy te nem Herold vagy, mivel én beszéltem vele facebookon, mutatott magáról jobb, élesebb képeket is, illetve videója is van, nem ilyen 2 éves képet töltene fel magáról, ha még itt lenne az oldalon és válaszokat irogatna.
19/25 anonim válasza:
20/25 anonim válasza:
21. És ő jóval értelmesebb ember is, mint ez a kis ficsúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!