Naturálon 180 cm magassághoz mennyi az ektomorf naturál max környéke?
Nem tudsz lőne egy képet? Ilyen magasság mellett durván nézhet ki ez a súly 6% tzs mellett.
Egyébként ezt nem lehet megmondani, 10% tzs körül lehetsz 80kg is, de 85-87 is, attól, hogy nehezen hízol az nem azt jelenti automatikusan. hogy kevesebb izmot is tudsz felpakolni.
Ohhh 6% testzsír?
Jövő héten mész versenyre? Vagy rosszul lőtted be a testzsírod?
14 éve edzem komolyabban vett illetve engedékenyebb diétával. 183 centi vagyok és jelenleg 83 kiló. Nekem az a tapasztalatom, hogy e fölé nem nagyon tudok menni. Vagyis nyilván de, de akkor erősen megindul a zsírosodás, ami aláássa a tónust és úgy az egész formámat. Ez a 83 kiló hozható 10% tzs-vel. Ebből saccolom, hogy aki rohadt elszánt és ennek szenteli az életét az talán fel tud menni 86-88 kilóig hasonló tzs mellett. De az már olyan szinten sok munkát, elköteleződést és figyelmet kíván, ami egy normál életvitel mellett kivitelezhetetlen. Viszont a jelenlegi 183/83/10% forma simán tartható akár egy évtizedig és szerintem még legalább ennyi ideig is menni fog.
Amúgy a hsz-ekre reflektálva, nekem nem nagyon ment ez alá vinni a tzs-met. Szerintem ez a 6-8% ami már "verseny" szint kb elérhetetlen. Brutális diétával lehet.. de akkor szintén ott lyukadnék ki, ahol a tömegelésnél. A szálkásság meglesz, de a méretek és a forma kárára.
Kb ennyire vagyok száraz, csak, nekem a hasizmom az teljesen keresztszálkás, illetve eres. [link]
Az hogy durván nézek ki, az eléggé túlzás, mivel ektomorfként hosszúak a végtagjaim, ezért az izom is úgy oszlik el, ergo nem vagyok tömeges sajnos. Ezt valahol elfogadtam, de azért csak jó lenne ha nézhetnék ki úgy ahogy szeretnék, illetve +10 kilót tudnék még magamra pakolni? 2 éve edzek, a genetikámra mondták már hogy jó, de én ezt is vitatom a fent leírtak miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!