Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baj a koxolással?

Mi a baj a koxolással?

Figyelt kérdés

Sokan szoktak itt linkelni fizikumokat, hogy elérhető-e. Persze mindig rávágják, hogy koxos, vagy hogy koxal könnyű. Múltkor is volt itt valaki, kitett magáról egy képet és nem hogy mondtak volna valami pozitívat, helyette csak oltották, hogy majd nem áll fel neki, meg stbb..

Mi ez a sok irigység, miért hiszik azt sokan, hogy a kox az valami csodaszer és kemény munka nélkül egyből izmos leszel tőle?

Aki koxol az még keményebben dolgozik, mint a naturálok nagy része, elég sok mindenre kell figyelni, nem mellesleg hogy a jobb kinézetért feláldozza az egészségét, ádozatot hoz a céljáért, erre nem sokan képesek, hogy beleadjanak 120%-ot és kockáztasson, akkor az ilyen miért szólja le őket? Ha szerinte olyan könnyű és ő mindent jobban tud, akkor miért nem szúrja be magát ő is és áll ki a színpadra, hiszen megvan neki is a lehetősége. Sokan azt hiszik hogy mindenkinél mindent jobban tudnak és akik jobban néznek ki azok csak koxolnak, az ilyenek akkor miért nem szúrják magukat? Ha úgyis olyan okosak akkor biztos sokat fognak elérni, talán Mr olimpiák is lesznek, hisz mindenhez is értenek. Ilyenkor általában jön a genetika, mint kifogás és hogy ezért nem kockáztat.

Ezt miért csinálják sokan, miért ítélik el a koxosokat, amikor ők sokkal többet beletettek ebbe az egészbe, mint mások?

2020. szept. 13. 15:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem jössz a tipikus sablon dumával, amikor már nincs érv: Biztos irigység! :DD

Tényleg nincs min vitázni! ha a fene fenét eszel is, akkor is lenézlek! Na pá!

"most már értem, feltételezgetés megy, hogy csak azért izmosabb mint én mert koxol"

Nem hozzám képest, te fogyatékos, hanem magához képest izmosabb, mint amit kox nélkül el tudna érni formát!

2020. szept. 13. 19:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Látom magadra vetted, és most inkább nekem szólogatsz be, mint hogy értelmesen válasz nélkül hagytad volna amit írtam. Én nem fogok neked visszaszólni, mivel nincs értelme vitáznom veled, te magad ismerted be a választ.
2020. szept. 13. 19:57
 13/28 anonim ***** válasza:

Aham, már csak egy kérdés:

Szerinted miért nem engedik az élsportban, meg amúgy semmilyen sportban a kokszot, a doppingolást, meg a tiltott teljesítmény fokozókat? Illetve miért bűncselekmény a terjesztésük?

Nem, nem irigységből, hanem mert mindenki tudja, hogy az CSALÁS!

2020. szept. 13. 20:28
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lenne már csalás. Koksztól nem megy magától fel az izom
2020. szept. 13. 21:36
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerintem ha valakinek a fizikuma a minden, az alapból baj. ha cuccolni kell, tönkre kell tenni az egészséget, az alapból baj. Gimiben bevallom, hogy én is akartam cuccolni, mert nagyon elégedetlen voltam magammal, ma ez meg se fordul a fejemben egyetemistaként. Legalábbis ha meg is fordul, nem akarom elkezdeni. Tehát kell edzeni, csak a cél maga rossz.
2020. szept. 13. 23:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez a feláldozza az egészséget dolog a legtöbb esetben szimplán annyit jelent, hogy valami nincs rendben a fejükben. Egy koxos ember is lehet elismerésre méltó, de az átlag koxos nem az.

Bekoxolnak nulla naturál múlttal, sokkal kissebb energiabefektetéssel, sokkal rövidebb idő alatt, sokkal jobban fognak kinézni, viszong szerek nélkül ezek az emberek sehol nem lennének, de ők ezt nem így élik meg, és elhiszik magukról, hogy ők a valakik, és mindenkitől jobbak.

2020. szept. 14. 13:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Irigyek? Ok, koxos! Meg a funkcióját vesztett, félig megmentett hegtorony vazelindákóra is irigyek vagyunk, mert az hú de bátor már! Meg is csinálom, hogy én is sikonghassak, hogy de irigyek rám a heterók! :D
2020. szept. 14. 13:46
 18/28 A kérdező kommentje:

#15, épp ezaz, neked lehet hogy csak egy hobbi, kikapcsolódás, de neki nem éppen az, rááldozza az életét, egészségét, stbb..., hogy jobban nézzen ki. Miért kell akkor leszólni, lenézni ha több akaratereje és mersze van mint másoknak? Csak nem azért mert eredményes amit csinál?

#16, beismerem vannak ilyen emberek, akik teszik az agyukat, de ez nem a kox miatt van, sok más helyen is vannak ilyenek. De általában az van, hogy meglátnak valakit, aki jól néz ki és rámondják hogy ő ezt koxal érte el, lenézik, beszólogatnak neki, stbb.. volt már itt egy kérdező aki kitett magáról egy képet, jól nézett ki és ilyet írtak neki hogy majd nem áll neki fel, meg stbb.., pedig ő nem tette az agyát, csak kitett magáról egy képet.

#17, remélem legközelebb sikerül valami értelemeset is írnod, vagy lehet az már túl nagy cél neked.

2020. szept. 14. 20:50
 19/28 anonim ***** válasza:

A szteroidok ismert gyakori mellékhatásai: heresorvadás, ginekomasztia (női mellképződés), magas vérnyomás, megnövekedett rizikó szív-, és érrendszeri betegségekre, pattanásodás, személyiségváltozás és májkárosodás, csak hogy a leggyakoribbakat említsem.

Nálad már a személyiségváltozás érezhetően jelen van.

Meg a heresorvadás is.

2020. szept. 14. 20:58
 20/28 A kérdező kommentje:
Tudod, nem fogok anyád helyett foglalkozni veled, menj szépen aludni, holnap suli. Ne itt verd magad az értelmetlen hülyeségekkel, nem vagy vicces.
2020. szept. 14. 21:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!