Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baj a koxolással?

Mi a baj a koxolással?

Figyelt kérdés

Sokan szoktak itt linkelni fizikumokat, hogy elérhető-e. Persze mindig rávágják, hogy koxos, vagy hogy koxal könnyű. Múltkor is volt itt valaki, kitett magáról egy képet és nem hogy mondtak volna valami pozitívat, helyette csak oltották, hogy majd nem áll fel neki, meg stbb..

Mi ez a sok irigység, miért hiszik azt sokan, hogy a kox az valami csodaszer és kemény munka nélkül egyből izmos leszel tőle?

Aki koxol az még keményebben dolgozik, mint a naturálok nagy része, elég sok mindenre kell figyelni, nem mellesleg hogy a jobb kinézetért feláldozza az egészségét, ádozatot hoz a céljáért, erre nem sokan képesek, hogy beleadjanak 120%-ot és kockáztasson, akkor az ilyen miért szólja le őket? Ha szerinte olyan könnyű és ő mindent jobban tud, akkor miért nem szúrja be magát ő is és áll ki a színpadra, hiszen megvan neki is a lehetősége. Sokan azt hiszik hogy mindenkinél mindent jobban tudnak és akik jobban néznek ki azok csak koxolnak, az ilyenek akkor miért nem szúrják magukat? Ha úgyis olyan okosak akkor biztos sokat fognak elérni, talán Mr olimpiák is lesznek, hisz mindenhez is értenek. Ilyenkor általában jön a genetika, mint kifogás és hogy ezért nem kockáztat.

Ezt miért csinálják sokan, miért ítélik el a koxosokat, amikor ők sokkal többet beletettek ebbe az egészbe, mint mások?

2020. szept. 13. 15:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
33%
Beszariak és ők nem mernek cuccolni, úgyhogy marad nekik az irigykedés.
2020. szept. 13. 15:09
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben semmi irigység. Azért oltogatjuk mert önállóan nem érné el azt a szintet amit sokan alapvetően. Ha abbahagyja valaki a kódot, akkor látványosan összezuhan az izomzata. Én nem koxolok, de nem is fogok, és undorítónak találom,hogy kód és egyéb szerek hatását fotográfiák sokan, amikor önállóan, nélküle egyenlőek lennének a nullával.
2020. szept. 13. 15:28
 3/28 A kérdező kommentje:
Igen, felgyorsítja a folyamatot, de ezért feláldozza az egészségét. Nincs ezzel semmi gond. Ha te is gyorsabb izmosodást, vagy nagyobb izmokat akarsz, neked is fennáll a lehetőség. De ezért miért kell leszólni őket, csak mert te félsz kockáztatni, ő meg nem félt és lett eredménye?
2020. szept. 13. 15:32
 4/28 anonim ***** válasza:
95%

Ha olvasónál akkor látnád azt is hogy nélküle, miután abbahagyják az izomzata eléggé látványosan összeesik és az ereje is igen lecsökken.

Én nem a rövidebb urat választom, hanem a normál, lassabb, de tartós izomnövekedést. Inkább a türelem és az ész a becsülendő, de felesleges neked bármit is írni kérdező, mert a kox mellé állsz, és semmivel sem lehet megingatni. Felesleges vitába pedig nem bocsátkozom.

2020. szept. 13. 15:36
 5/28 anonim ***** válasza:
0%

A kettes leírja, hogy nem irigy aztán ír 5 sor irigykedő szöveget 😅

Nem tudom mit problémáznak azon egyesek, hogy vannak akik ki akarják hozni a maxot, sőt még annál is többet magukból. Inkább példát kéne venni az ilyen emberekről.

2020. szept. 13. 15:36
 6/28 A kérdező kommentje:
#4, igen kúra után jelentős izmot veszít. És ez még nagyobb terhet ró rájuk, hogy ezt visszaszedjék következő alkalommal, illetve micsoda lelki sérülést okozhat, hogy van egy célod, csinálod és eredményeket érsz el, majd pedig az eredmény jelentős része elveszik. Ehhez kell kitartás és akaraterő, kemény munka, nem pedig az amit sokan hisznek, hogy ez egy csodaszer és csak ülsz a fotelban, majd izmos leszel, ehhez 120% kell, ha nem több.
2020. szept. 13. 15:40
 7/28 anonim ***** válasza:
95%

Én nem irigykedem, mert én is kokszolhatnék, de minek? Nem készülök semmilyen versenyre.

Csakhogy pont az a probléma, hogy nem csak az szúrja magát, aki színpadra áll, és tényleg erre "áldozza fel" az egész életét, hanem a sok mezei gyúrós is, akik életükben nem mennek verseny közelébe sem, max. feszengenek otthon a tükör előtt. Annak őszintén mi értelme van? És tényleg ha abbahagyja, és összeszakad, majd úgy néz ki, mint egy végstádiuomos rákos.

És nem arra mondom, hogy kokszos, aki jobban néz ki, hanem akin látom az összetéveszthetetlen jeleket.

ja amúgy olyan meg nincs, hogy 120 %, a 100 % a maximum, amit bele tud adni egy nem kokszos is saját magához képest, úgyhogy hagyjuk ezeket a jól hangzó, de semmit nem érő lózungokat.

2020. szept. 13. 17:35
 8/28 A kérdező kommentje:
Igen, olyan is koxol aki nem áll színpadra. És? Bárki megteheti, ő azért csinálja mint amiért mondod, hogy jobban nézzen ki, ezért beleteszi az egészségét. Lehet ezt könnyebb útnak is nevezni, viszont kockázatos is. Tehát meghozza érte az áldozatot. Nekem az a bajom, hogy van aki lenézni őket, mert hogy koxol és ezért izmos.
2020. szept. 13. 17:41
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

Mindenki azt néz le, akit akar, a saját szempontjai alapján!

Azért, mert önerőből nem érnék el azt a szintet.

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy miért irigyled a bankrablókat, amiért tele vannak pénzzel, csináld utánuk!

Hát nem, mert az elveim nem engedik, és nem azért, mert nem tehetném meg.

De te is nyugodtan elítélhetsz azért, amiért én elítélem a kokszosokat. Csak én lesz.arom!

2020. szept. 13. 17:49
 10/28 A kérdező kommentje:

Szerintem felesleges tovább vitatkozni.

"Azért, mert önerőből nem érnék el azt a szintet." most már értem, feltételezgetés megy, hogy csak azért izmosabb mint én mert koxol, de én a kockázat miatt nem koxolok, ezért kitaláljuk azt hogy ha nem koxolna akkor én biztos izmosabb lennék. Színtiszta irigység, tehát nem érdemes tovább vitatkozni mivel megértettem.

2020. szept. 13. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!