Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy edzőteremben mit szólnának...

Egy edzőteremben mit szólnának hozzá, ha guggolás után ledobnám a súlyt a földre, ahogy a súlyemelők is teszik?

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 12. 22:59
1 2
 11/12 $$$$$ ***** válasza:
Hát ilyen magasrol nem szokás dobálni a súllyokat. Eszembe se jutna. Söt nem is láttam még ilyet hogy valaki igy dobálja a teremben. Meg ez a gugolas amugy amit a videoban csinal a srac szerintem nem nagy szam. Mivel olyat segitenek bele hogy még a segítő is bele remeg... Komoly súly. De látszik hogy egyedül eselytelen lenne rá a srác.. De nem ez a lényeg. Visszaterve a súllyok dobálása nem szokás.. Olyan van hogy pl. amikor fekvenyomok 1-1 egykezes 50 esel akkor miutan befejeztem nem felülök vele hanem "ledobom,, magam mellé. De kb.40 cm-röl es nem le**baszom hanem annyi hogy nem lassan leengedem hanem ledobom ugy hogy közben fogom... Ilyet sokan csinálnak ez nem nagy szám. De ezt is csak akkor csinallom ha mar oylan súly van nállam. De egy guggolast meg pont értelmetlen dobálni mert álltalaban ott az álvany az ember előtt és csak bele rakja...
2020. szept. 13. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen nem gáz. Ilyen wellness fitness alibi pózolós hülyegyerek helyen nem lehet ilyet csinálni. De ott izzadni se szabad...
2020. szept. 13. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!