Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az a tévhit honnan ered hogy...

Az a tévhit honnan ered hogy a testépítőknek nem jó az állóképessége?

Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Bárhonnan
2020. szept. 3. 19:19
 2/9 MadSeal ***** válasza:
96%
Thébai mondakörből
2020. szept. 3. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Az élet iskolájából.
2020. szept. 3. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tévhit, attól függ kihez viszonyítva. Egy semmit nem sportolóhoz képest biztos jobb egy testépítő állóképessége, egy boxolóhoz képest meg rosszabb.
2020. szept. 3. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok testépítő, de sportolok és miután elkezdtem gyúrni és megizmosodtam egy kicsit, valóban azt éreztem, hogy hamarabb elfogy a szufla sport közben. Szerintem ez azokra igaz, akik fejlődnek, mert a szívük, tüdejük, anyagcseréjük még nem igazodott a megnövekedett izmokhoz. Egy idő után ez megtörténik, ha az illető nem fejlődik tovább. Ekkor a szervezet behozza a lemaradást. Persze ez csak spekuláció a részemről.
2020. szept. 4. 03:08
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Most minden kérdést úgy fogsz kezdeni hogy az a tévhit...?
2020. szept. 4. 04:50
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy kit nevezünk testépítőnek?mert én pl. a hobbigyúrós Lacikát meg Szandikát aki pár insta kép miatt elmegy edzeni azt nem nevezem testépítőnek.(ez nem negatív jelző akart lenni a hobbigyúrósoknak csak megjegyzem)

Egy testépítő nem állóképességre edz,mert csak annyi állóképességre van szüksége,hogy ne fulladjon meg a 2dik széria 4dik ismétlésnél.

Mivel nem erre edzenek ìgy nem is jó nekik,de nem is céljuk és aki ebben a világban él az fel is ismerte már ezt és nincsenek mondjuk "lefutom a maratont" ambíciói.

2020. szept. 4. 05:50
 8/9 anonim ***** válasza:
A nem kardiózó testépítőktől.
2020. szept. 4. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha Inami mester azt mondaná hogy Tekoszáru akkor képes lennél meghajolni?
2020. szept. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!