Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoktatok edzeni ilyen melegbe...

Szoktatok edzeni ilyen melegben is? Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Sajnos ahol én edzek, nincs légkondi, és nem is az a baj, hogy szakad rólam a víz, hanem hogy valamiért rám jön a hányinger, elkezdek öklendezni. És volt hogy már hánytam is edzés közben vagy után.

Ilyenkor úgy érzem, inkább ártott az edzés, mint használt.

Ti a nagy kánikulában kihagyjátok inkább pár napig az edzést? (értelemszerűen, ahol nincs légkondi).

2020. aug. 31. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám hogy keveset iszol. Ha ez nem oldja meg akkor reggeli órákban edzés? Vagy nagyon későn? Ha nem jó meg másik terem? Manapság szinte minden sarkon van egy edzőterem.

Esetleg kicsit erőltesd még hátha hozzászoksz és jobb lesz.

Régen Kung fuztam és ott nálunk nyáron pulcsiban voltak az edzések, persze klíma nélkül hogy jobban bírjuk a meleget és működött is. Elmentünk edzőtáborban hultak ki a különböző iskolákból jövők a nagy meleg miatt, mi meg levettük a pulcsit és vidáman bírtuk.

2020. aug. 31. 10:26
 12/12 anonim ***** válasza:
15C° fölött izzadok, mint egy ló, de ezzel együtt kell élnem. Más "bajom" nincs. Edzek ugyanúgy, mint télen, csak gyorsabban fáradok.
2020. aug. 31. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!