Ha egy profi sportoló véletlen olyan gyógyszert szed ami doppinglistán van, akkor is eltiltják?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy mondjuk valakinek fáj a feje. Beszed rá egy olyan gyógyszert aminek a hatóanyaga a WADA listán szerepel.
Ezt kilehet magyarázni hogy nem dopping céllal szedte, vagy senkit se érdekel?
2020. aug. 31. 03:15
11/14 anonim válasza:
Profi sportoló véletenül nem szed be semmi ilyet.
Viszont véletlenül a legtöbb állóképességi sportoló asztmás...
12/14 anonim válasza:
Ez így ebben a formában hülyeség.
13/14 anonim válasza:
Óóóó doktor úr, azt hittem ez csak egy szőlőcukor tabletta.
Azt észrevettem, hogy méretre sokkal kisebb, nem gömbölyű hanem ovális, nem fehér a szine hanem kék, sőt még az ize is másabb.
Viszont a hatása.......na az nem semmi!
Jah, és Isten bizony véletlenül vettem be.(egy hónapon át, minden nap két szemet) :)
14/14 anonim válasza:
Általában azt kamuzzák, hogy a fehérjében volt a cucc belekeverve, ő meg kis gyanútlan megette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!