Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy bírnak az emberek élni,...

Hogy bírnak az emberek élni, egy plöttyedt, akár elhízott, vagy csontsoványan élni? Vagy akár csak úgy hogy nem néznek ki valahogy?

Figyelt kérdés

Szögezzük le hogy én sem vagyok egy Roonie Colemann, de azért van rajtam izom, meg olyan 10% körüli tzs. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy belenézek a tükörbe, és egy 150 kilós zsírdisznó néz vissza, aki életében csak tévében látott súlyzót, de abba is elfáradt.

Mielőtt nagyképűnek hordtok el, én sem vagyok teljesen elégedett magammal, ebben a sportban ugye mindig van mit fejleszteni.

2020. aug. 28. 23:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
#20 Emberfüggő. Ahány ember, annyi vágy.
2020. aug. 30. 11:18
 22/27 anonim ***** válasza:
#17 Én ismerek egy csomó IT-st, pénzügyest, meg mérnököt, aki edz. Ahogy mondtam, a kettő nem zárja ki egymást.
2020. aug. 30. 19:08
 23/27 anonim ***** válasza:

"Ez már csak a tipikus belemagyarázás. Ha nulla! erőfeszítéssel lehetne szép, esztétikus, izmos, szexi testet elérni, mindenki azt akarna, meg azt választaná!"

Van olyan nő, aki 0 erőfeszítéssel vékony.

2020. aug. 30. 20:09
 24/27 anonim ***** válasza:
80%

"#17 Én ismerek egy csomó IT-st, pénzügyest, meg mérnököt, aki edz. Ahogy mondtam, a kettő nem zárja ki egymást."

Én még többet ismerek, mert egyetemi társaim. Edzenek, viszont eszükbe se jutna nekik, hogy ebben a proli közegben versenyezzenek. Tehát edzenek ők, viszont sose veszik olyan túl komolyan, legalábbis szinte sose. Mellesleg a konditerem népe előbb szakmunkás cigány, mint mérnök. Nem zárja ki egymást persze, viszont az egyetemen mégiscsak sokkal okosabbakat látok, mint a teremben. Gondolom ezt elhiszed.

2020. aug. 30. 20:11
 25/27 anonim ***** válasza:
19 km futás ,jó?
2020. aug. 30. 22:15
 26/27 anonim válasza:

Az én esetemben motiváció elvesztése (már elértem a célomat), depresszió (szar munkahely, nem voltak barátaim) játszottak közre. Azóta sok minden változott, és le is ment. Ja és fel sem tűnt, hogy elhíztam, csak a mérleg lepett meg😂

Sok minden miatt lehet

2021. aug. 30. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:

Én így, 90 kg-San és 156 cm-el vagyok a legtökéletesebb az alakommal.

Szép, kerek idomaim vannak, és nem vonok meg semmit magamtól. Igen, én megeszem a hambit és a süteményeket is ha éppen azt kívánom. Egyszer élünk, nem tagadok meg semmit magamtól. Én így vagyok tökéletes és nagyszerű, ahogy vagyok.

Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyan hobbit űzzek, amit nem szeretek.

21L

jan. 13. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!