Súlyzó helyettesítése?
Figyelt kérdés
Guggolást szeretnék végezni, hogy nagyobb/kerekebb legyen a fenekem. Szerintetek egy zsugor 1,5l-es ásványvíz megfelelő lenne? Esetleg tudnátok más helyettesítőt mondani? Előre is köszönöm a választ:)!2020. aug. 27. 14:48
2/9 anonim válasza:
Hátizsákba esetleg súly? Vagy kézbe súly?
3/9 anonim válasza:
Egy 1,5l-es ásványvíz elég könnyű esetleg ha többet fogsz egyszerre. Vagy veszel egy kissebb kettlebellt.
4/9 anonim válasza:
Hát, a konditerem bezárásakor telepakoltam könyvekkel egy nagy 50Lre táskát, amit a hátamra vettem és a kezemben pedig egy 20kgos súlyzó volt.
Sokkal jobban fájt a bicepszem 25 gugolás után. A lábamban alig éreztem.
Nem nagyon lehet helyettesíteni a súlyokat. Kivéve ha nagyon kezdő vagy.
6/9 anonim válasza:
Gondolom van nagyobb méretű hátitáskád, ha van, akkor tegyél bele könyveket, olyan mennyiséget, amellyel szabályosan tudod végezni a guggolást.
8/9 anonim válasza:
Nincs olyan dolog egy átlag háztartásban, ami jó helyettesítő volna. Egy könyvekkel telerakott hátizsák még mindig elég könnyű, egy zsugor ásványvíz is csak 9kg és szar rajta a fogás. A vlladra kaphatsz 2 cementes zsákot, de az nem lesz olyan stabil, mint a rúd, nem is biztos, hogy van otthon és az is még csak 50-60kg.
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves 5. Válaszoló, lány vagyok, igaz nem említettem, de szerintem az első mondatból rá lehet jönni😊. Aki normálisan válaszolt annak köszönöm, ment a zöld kéz😊
2020. aug. 28. 11:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!