Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a paliról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/c/jayworkouthun/videos

Nagyon elhiszi hogy elért valamit, a fizikumát kb fél-1 év alatt lehetne hozni, de ő több mint 10 éve eddz.

2020. aug. 26. 20:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
52%
Én a saját dolgommal életemmel foglalkozok, nem úgy mint ti akiknek ilyen YouTuberek a példaképei és csorgatjátok a nyálatok a monitor előtt😹😹😹inkább menj gyúrni, vagy csajozni, annak is több értelme van😉
2020. aug. 27. 19:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Már ezekkel a válaszokkal is vele foglalkozol, és nem magaddal. Nem nyálcsorgatásról van szó, hanem szimplán sok embernek a jó ízlésen túl megy, hogy ócsárolnak egy olyan embert aki ennyit tesz magáért, és másokon segít. Főleg, hogy az ócsároló egy kis troll aki valószínűleg sehogy se néz ki.
2020. aug. 27. 19:24
 23/30 anonim ***** válasza:
55%

Engem pont hogy nem érdekel ez az influencer, csak nem értem mért kell piszkálni mert nem nézki olyan jól.

Én egyetemista ként (amúgy pont mérnöki szakon) szabad időmben esténként megteheten hogy piti dolgokon vitázok.

Most szept 1én költözök össze barátnőmmel, lehet ő már nem fog hagyni ilyeneket csinálni :D

Viszont egy +40 éves mi az f---ért trollkodik a neten? Valami komoly baj lehet az életedben.

2020. aug. 27. 19:28
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
A mérnökpapa már befásult :) (szintén pont egy mérnök hallgató...mennyien vagyunk)
2020. aug. 27. 19:38
 25/30 A kérdező kommentje:
Én azért piszkálom, mert testépítésről, tömegelésről, szálkásításról, étrendről, súlyzós edzésről beszél, miközben a fizikuma nem támaszt alá semmit. Számomra nem hiteles
2020. aug. 27. 20:15
 26/30 anonim ***** válasza:

Egy mezei vlogger a srác,jókat mond de semmi újat.

Mivel olyan óriásit nem fejlődött (amivel nincs baj!) ezért átment félig meddig vlogger irányba.

Hasonló véleményen vagyok én is róla,ennek ellenére egy lustácska full kezdőnek aki lusta felcsapni a keresőt tuti tud segíteni :)

Félreértések elkerülése végett:nincs vele baj, az ilyen jelenséget hívjuk "lelkes hobbistának.

2020. aug. 27. 20:45
 27/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem a testalkatától függ, hogy igaz-e amiket állít. Ha neked nem hiteles nézz mást. Torma Valentin gondolom akkor hiteles számodra.
2020. aug. 27. 20:56
 28/30 A kérdező kommentje:
Igen, ő az, bár nem mindenben értek vele egyet. Ami természetesen rendben van, nem kell mindennel egyetérteni. Magyarok közül kb rajta kívül 1-2 fitness csatornát követek, és ennyi.
2020. aug. 27. 21:56
 29/30 anonim ***** válasza:
Cris ho a neked való :D
2020. aug. 27. 22:11
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem idol :D
2020. aug. 29. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!