Fekvenyomásnál a "leg drive" nem csalás?
Figyelt kérdés
Ma nyomtam fekve, és nemigazán éreztem annyira erősnek, de üres volt a terem, segítőt így nem tudtam hívni, de a fekvenyomó programot csak meg kell csinálni. Így tehát adott súlyban nyomtam 4x3-at. Az első sorozatnál éreztem hogy ez biztos hogy nem fog sikerülni, de mikor elkezdtem a 2.-at, és a többi következőt is, sokkal könnyebb volt mint az első. Videón visszanézve azt a bizonyos leg driveot használtam, NEM pattintottam a súlyt! Ha valakit érdekel azért videóztam magam, mert néha szoktam csekkolni a technikámat. Viszont így hogy a leg drive segített, nem volt ez csalás egy kicsit? Mindig próbálok ügyleni hogy szépen leengedem, aztán nyomás, de ma gyengének éreztem magam eléggé, ezért használtam, öntudatlanul is.2020. aug. 25. 22:36
1/1 MadSeal válasza:
Nem, ha nem jön fel a hátsód közben, akkor rendben van, sőtt ajánlott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!