Komolyan kérdezem! Egy átlagos fiatal gyúrósnak mi szokott lenni az iskolai végzettsége? Mondjuk egy átlagos budapesti teremben?
Figyelt kérdés
Persze ha kialakulófélben van, az is egy válasz. Ilyen 20-30 körüli fiatalokra gondolok, lehet idősebb is persze. Halál komolyan kérdezem. Mi szokott az átlag lenni? Persze nyilván olyanokat mondjatok, akiket ismertek/magatokat!2020. aug. 24. 14:05
31/31 anonim válasza:
Nem szeretem mikor a szakmunkást ilyen pejoratívan használjak... nem attól bunkó valaki, mert szakmunkás.
Egyébként meg tényleg nem tudok én se mást mondani, minthogy fül bedug? Aztán foglalkozz magaddal... vagy ha csendet akarsz, akkor lehet azt is amit én tettem... veszel rudakat, erőkeretet, futógépet, kettlebelleket, mindent amire igényed van, meg bérelsz egy garázst hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!