Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Komolyan kérdezem! Egy átlagos...

Komolyan kérdezem! Egy átlagos fiatal gyúrósnak mi szokott lenni az iskolai végzettsége? Mondjuk egy átlagos budapesti teremben?

Figyelt kérdés
Persze ha kialakulófélben van, az is egy válasz. Ilyen 20-30 körüli fiatalokra gondolok, lehet idősebb is persze. Halál komolyan kérdezem. Mi szokott az átlag lenni? Persze nyilván olyanokat mondjatok, akiket ismertek/magatokat!

2020. aug. 24. 14:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mikor mindenhol csak hülyéket lát az ember, lehet el kéne gondolkodni, hogy talán nem a többséggel van a baj...
2020. aug. 25. 09:05
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem csak hülyéket látok, csak eléggé feltűnő. Nem mindenhol csak hülye van, hanem mindenhol megvannak a hülyék. Egyetemen nem látok ennyit érdekes módon soha, ott nincs ilyen bajom. Akkor mégsem velem van a baj, ha valahol nem látom őket.
2020. aug. 25. 14:12
 23/31 anonim ***** válasza:
Ne keresd őket... Hülyék mindenhol vannak. Mit érdekel ez téged? Eddzd le a saját edzésed, aztán elmész. De ugyanúgy a SPARban, vagy a tescoban, vagy a dm-ben, vagy a postán is vannak hülyék. ELkerülni nem tudod őket. Álomvilágban éltél eddig? Eddig nem volt bajod velük? Kit érdekel hogy szegény gyerek alig tud valamit. Törődj a magad dolgával.
2020. aug. 25. 14:45
 24/31 A kérdező kommentje:
Már leírtam ezt, törődnék ha nem vonnák el a figyelmemet. Te nem edzettél sose úgy, hogy a hangoskodó trógerek zavartak? Akkor jó neked. Amúgy baj volt ez eddig is.
2020. aug. 25. 14:54
 25/31 anonim ***** válasza:
Képzeld, edzettem már. Nem is egyszer. De leszarom. Megy a zene a fülembe, és még volt hogy azon keresztül is hallottam, pedig jól szigetel a fülesem. De pont leszarom.
2020. aug. 25. 16:02
 26/31 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, nyilvánvaló hogy veled van a baj
2020. aug. 25. 17:08
 27/31 A kérdező kommentje:
Akkor ha velem van a baj, máshol miért érzem magam jobban? Mondjuk a huszonötös mentalitása jó.
2020. aug. 25. 17:57
 28/31 anonim ***** válasza:
De most amúgy kikről van szó? En nem tapasztalok semmi számomra idegesítőt teremben.
2020. aug. 25. 18:02
 29/31 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol másokkal? Füles be és told az edzést
2020. aug. 25. 19:03
 30/31 A kérdező kommentje:
Huszonnyolcas trógerekről van szó. Ez a tipikusan keménycsávó vagyok, néha koxolok, néha nem, hangos is vagyok néha stb. Biztos nem nézek ki belőlük egyetemi végzettséget. Kicsit elveszi a kedvemet. Sajna ahová járok ott van néhány ilyen pali akik mindig ott vannak kb. Gyúrás az élet, semmi más. Mint amit leírtam de máshol is van ilyen. Ha nem viselkednének ilyen bunkón, akkor persze nem zavarna. Ilyen szakmunkás keménycsávó tetkókkal. Hogyha 3 szóban kéne leírnom.
2020. aug. 25. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!