Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Komolyan kérdezem! Egy átlagos...

Komolyan kérdezem! Egy átlagos fiatal gyúrósnak mi szokott lenni az iskolai végzettsége? Mondjuk egy átlagos budapesti teremben?

Figyelt kérdés
Persze ha kialakulófélben van, az is egy válasz. Ilyen 20-30 körüli fiatalokra gondolok, lehet idősebb is persze. Halál komolyan kérdezem. Mi szokott az átlag lenni? Persze nyilván olyanokat mondjatok, akiket ismertek/magatokat!

2020. aug. 24. 14:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Én is megfordultam sok teremben, sehol se volt szimpi a közeg. Na persze az edzést megcsináltam, csak sajna sehol se érzem magam jól. Más is van így ezzel? Persze nem ez a legfontosabb, de más is így van ezzel vagy csak én?
2020. aug. 24. 16:39
 12/31 anonim ***** válasza:
11. Hiba az ön készülékében van!
2020. aug. 24. 17:25
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
Hülyék mindenhol vannak és lesznek is. Ezt már tudhatnád. Ez az iskolázottság szöveg meg hát... :D Nem igazán vagy jártas a fitnesz/testépítő vonalon. Attól mert valaki elvégez egy egyetemet még emberileg lehet egyenlő a nullával. Nem a végzettség a döntő, kedves kérdező.
2020. aug. 24. 17:40
 14/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, mégis több a hülye a teremben, mint máshol. Mellesleg az igaz, hogy a diplomás is lehet emberileg 0, viszont sok testépítő meg azért tartja magát többre mert izmosabb, attól még inkább. Mondjuk az igaz, hogy nem vagyok jártas benne. Még jó. Mért szerintetek normális a közeg a legtöbb teremben? Tehát hülye az van midnenhol, de valahol mégis több.
2020. aug. 24. 18:47
 15/31 anonim ***** válasza:
19%
Kedves kérdező, nem lehet hogy a te fejedben vannak gondok? Miért foglalkozol a másikkal, törődj csa a magad dolgával, hidd el könnyebb lesz az életed
2020. aug. 24. 18:47
 16/31 A kérdező kommentje:
Ezt most nem kötekedésre értem, de sokan tesznek érte, hogy velük foglalkozzanak. Jobban érezném magam, ha a közeg olyan lenne, ahol jól érzio magát az ember. Volt már olyan is, hogy tök jól elvoltam, de amikor ilyen suttyók vannak körülöttem az edzés is rosszabb érzés. Jobb üres teremben edzeni, csak az nincs szinte soha. Tehát lehetetlen nem foglalkozni néha a másikkal, még ha nem is beszélek velük. Voltak olyanok is akik direkt hangoskodtak, hogy lássa mindenki ki az alfahím. Tudod, a gyúrós paraszt típus. Amikor olyan mellett edzem elmegy a kedvem.
2020. aug. 24. 18:52
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Jogásztól a programozón át a gyári melóstól a vízvezetékszerelőig ismerek mindent.
2020. aug. 24. 20:08
 18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó és ha egy tipikust kell mondanod mit mondanál? Ilyen alapon én is ismerek minden félét, 1000 emberből persze van minden, de van tipikusabb meg olyan amiből van 1-2.
2020. aug. 24. 21:09
 19/31 anonim ***** válasza:

Való igaz, hogy érdemes egy fokkal nívósabb terembe járni, már ha teheti az ember, illetve ha fontos számára a szociális interakció is, az edzés mellett.

Keress olyat, ami nagyon bent van a dzsumbiban, közel irodaházakhoz, multikhoz. Ott lesz bőven tanultabb réteg. Nyilván nem csak az, de több, mint mondjuk egy panel rengeteg közepén.

Viszont szerintem nem a tanulmányokhoz kéne a sütnivalót kötni. De ezt már lerágták páran előttem, én csak osztom a véleményüket.

A koronavírusról pedig... mivel erősen politikai kérdés, ezért csaknem hasonló párbeszédeket szül. Amiről pedig tudott, hogy idehaza könnyen indulatos, agresszív véleménycserébe torkollik, sértődéssel és a másik, véleménye miatti leírásával zárva.

2020. aug. 24. 21:49
 20/31 A kérdező kommentje:

Szerintem a koronavírus témájában nem csak, hogy átlagosabb konditermi fickók, hanem komolyabb testépítők is mondtak butaságokat. Nem feltétlenül kell indulatosnak lennie, csak nem kéne butaságot mondani.

Mondjuk a sütnivaló meg a tanultság az nyilván nem ugyanaz, viszont ha megnézem a legokosabb ismerőseimet, mindegyik tanult ember. Nekem nem azokkal van bajom akik nem járnak egyetemre, hanem ez a tipikus a testem a legfontosabb. minden más nem számít nézet. Ezt mások is látják nem?

2020. aug. 24. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!