Fekvenyomás, nagy súlynál megemelkedik a fenekem hogyan tudnék ellene tenni?
Figyelt kérdés
Gyakran nyomok fekve , egész jól megy viszont egyetlen gondom hogy egy ismétléses max kornyékén, amikor már nehéz a súly megemelem a fenekem és úgy nyomom ki tehát nem marad lent ahogy kéne,mit tudnék ez ellen tenni hogy lent maradjon? ez az egy gondom lenne , normálisan behidalok elején alján megtartom ugy nyomom es a labam se mozog, valaszokat köszi2020. aug. 22. 18:38
11/13 $$$$$ válasza:
Ahogy irták melkhas kinyom lapocka hatra feszit. De egyebkent szerintem neked nehez a súly amivel dolgozol. Marmint azert emelkedik el a feneked mert amugy nem bírnad kinyomni. Es ha nincs lent a feneked akkor könnyebb sokkal barki barmit is mond. Tehat szerintem vegyel visszabb a súlybol. Aki meg azt mondja hogy a fekvenyomas nem mell gyakorlat mint pl.az első az nem 100-as😂😂.
12/13 anonim válasza:
Első kommentelő vagyok. Egy kicsit gondolkodni kéne, hogy hogyan néz ki egy fevenyomás. Összetett gyakorlatról beszélünk, ahol egyszerre több izom kap (nagy) terhelést. Hogy beszélhetünk így, csak mellizom megedzéséről?
13/13 $$$$$ válasza:
Nyilvan nem csak a mell izom. Mert tricepszre is megy stb ... De akkor is egy mell gyakorlat. Mert főkent a mellre megy ha szabalyosan csinalja az ember. Erdekes modon nekem egy fekvenyomas utan mell izomlazam szokott lenni nem pedig tricepsz vagy barmi mas(bar csak fekvenyomni alapvetoen nem szoktam mert meg mast is csinallok utana mellre, de akkor is erzodik). Igaz hogy a tricepsz , meg pár stabilizalo izom(rotator kopeny stb.. )is bejatszik. De akkor is főkent egy mell gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!