Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet úgy űzni a testépítést...

Lehet úgy űzni a testépítést hogy ne gyötörjem a testemet az étrenddel?

Figyelt kérdés
A csirke zsír kombó nekem nem menne sem a natúr húsok. Lehet úgy enni hogy a diéta ne gyötörjön meg és lehet úgy izom tömeget építeni hogy jól essenek az étkezések?
2020. aug. 22. 07:44
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem csak csirkét lehet enni zsírral. Van ezer meg egy étel ami jó és hozzá millió recept.
2020. aug. 22. 07:53
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem a csirkerizs a lényeg, a tápanyagtartalom, rajtad áll hogyan rakod össze
2020. aug. 22. 07:56
 3/9 Lazy Lover ***** válasza:
92%
Nem csak csirkerizs létezik bro van 1 milliárd kaja a világon keress recepteket tele a net velük
2020. aug. 22. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Rendes étrenddel pont hogy nem gyötörnéd a tested
2020. aug. 22. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Én pl nem számolgatok se kalóriát se fehérjét, és így is lehet tartani egy aránylag jó formát
2020. aug. 22. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

14 éves koromtól egészen 22ig egyátalán nem érdekelt mit ettem. Mindig a finom opciót választottam és eljártam edzeni, mert imádtam a mozgásformát.

Semmire sem figyeltem mégis megnőttem.

Nyílván jobb lett volna hamarabb elkezdeni a kajára figyelni, de egyátalán nem szükséges.

A célodtól függ. Ha testépítő kinézetet akarsz akkor mindenképpen kell, ha izmos, átlagnál nagyobb kinézetet aki nincs elhízva, akkor meg teljesen mindegy csak ne edd túl magad.

2020. aug. 22. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
Azt eszel amit akarsz ha belefer a kaloria keretedbe
2020. aug. 22. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyél erőemelő
2020. aug. 22. 12:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Edzeni lehet, és szerintem sokkal többet el is lehet érni szar kajával is, mint sokan hiszik. A legfontosabb, legyen fehérje elég.
2020. aug. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!