Biológiai csoda lennék?
Figyelt kérdés
Tavaly együtt kezdtünk edzeni haverommal, fekvenyomásnál épp hogy a rudat ki tudtuk nyomni.
Most ő 40-50 körül nyom ki, én meg 80 és nem érti. Sokan mondják is a teremben, hogy milyen gyorsan fejlődök.
Biológiai csoda lennék?
2020. aug. 21. 09:28
32/42 A kérdező kommentje:
Na 31. mutasd magad. Fogadjunk zsíros vagy mint a disznó.
2020. aug. 23. 20:58
33/42 anonim válasza:
Gyerekek most miért kell bántani hihetetlen.Ha kinyom 80 kilót, hát örüljünk neki hogy fejlődik.Nem kell csesztetni, nem csinált semmi rosszat.
34/42 anonim válasza:
Nem. Ha az lennél akkor már régen felfedeztek volna.
37/42 A kérdező kommentje:
Akkor mivel magyarázod a gyors fejlődést?
A teremben is a régi motorosok is meglepődtek, mert nem láttak még ilyen gyors fejlődést.
2020. aug. 26. 21:53
38/42 $$$$$ válasza:
Haver en elhiszem hogy nyomod a 80 at . Nem akarok ketelkedni. Azt nem is tartom lehetetlennek. .eg azert 80 kg nem olyan veszelyes súly fekve.De a keped alapján nem 195 cm nek es 95 kg-nak nezel ki. Hanem joval kevesebbnek. Nem lehetsz 95 kg. Akkor joval nagyobb lennel ilyen szarazsag mellett.... Nekem van egy haverom. Ő 190 cm es 88 kg . Elegge szaraz es nagyon erős. De kb 2 szer akkora izomzattal rendelkezik mint te ... Ha te 195 cm vagy es ezen a kepen te vagy akkor kb. 80 kg lehetsz.
39/42 $$$$$ válasza:
Tevedtem. Haver 3 szor akkora is lazan van mint te.Megneztem megegyszer a keped. Latszik hogy edzegetsz . Csak igy tovabb. De meg van hova fejlodni. Ne allits olyat ami nem alja neg a helyet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!