Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondiedzés most?

Kondiedzés most?

Figyelt kérdés

Tehát akkor leírom a lényeget. 188-190 cm között vagyok és kb 60 kg. Tehát nagyon szálkás és ugye eddig az orvosom miatt nem mehettem el ilyen helyekre, de nem rég rábólintott. Nah ugye utánanéztem a dolgoknak és nekem ez a komoly testépítés nem jött be. Mivel nagyon kezdő vagyok, talán még én se tudom, mit akarok, de a lényeg az, hogy inkább az állóképességemet fejleszteném, és nem szívesen lennék ilyen „kétajtós szekrény”. Jobban tetszik a vékony/normál de izmos testalkat de mondjuk a genetikám miatt nem is lehetne más.

Szóval kell-e személyedző? Egyedül is elmehetek a konditerembe és elkezdhetem a gyakorlatokat? Honnan szerezzek tapasztalatokat? Jó az, ha neten nézek utána? Mi lenne számomra az ideális tömeg?

Ha nagyon félre vagyok tájolva kérlek ne kövezzetek meg, mert nem tudok semmit a témában.

17/F

2020. aug. 19. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól hogy olvassa még nem érti a kis butuska😉
2020. aug. 19. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Azzal hogy trollkodtok csak magatokat égetitek. Elég erőteljesen mutatja agyi szinteteket.
2020. aug. 19. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy 190 centisen 60 kiló nem szálkás, hanem sovány. Ilyen szintű soványságnál az első évben lazán feljöhet rád 20 kiló, nyilván nem izom, hanem a testednek kellenek másfajta források is, amik ennél a súlynál nemigen vannak meg.

A háziorvosok manapság lósz@rt sem értenek a kondis edzéshez, fehérjeporra szigorúbban tekintenek mint full natúr kondisok a szteroidra, és amúgy mi az hogy nem enged el? Az anyád vagy mi? Akkor mész amikor akarsz. Száraznak hangzik, de a háziorvosokkal konkrétan le kell tagadni hogy edzőterembe jársz, mivel belekötnek mindenbe sajnos.

Az hogy a komoly testépítés nem jön be, elhiszem, nekem sem jött be mikor elkezdtem, mára meg úgy nézek ki... Ahogy fejlődsz úgy változik az ideálod.

Hidd el, ha két évig komolyan eddzel, jól kajálsz, még mindig vékony leszel, csak szépen fogsz kinézni, de már az átlag ember szemében kétajtós szekrény leszel. Ez ilyen.

Személyi eddző nem hülyeség, de igazából minden fent van a neten. Elmehetsz egy haveroddal ha van olyan aki ért hozzá.

A számodra ideális tömeg elérhető szálkásan 90 kiló, 10-12% tzsvel, mivel 190 centihez kb ez a súly passszol. Kb 3-5 év mire azt elérheted, de ez csak egy körülbelüli szám.

Utólag lehet szárazon fogalmaztam veled kapcsolatban, de nyivlán tudod magadról hogy nézhetnél ki jobban, ha most elkezded karácsonyra már nézhetsz ki másképp. Vékony embereken nagyon jól fog kinézni ha tömegesednek.

2020. aug. 19. 22:05
 14/14 A kérdező kommentje:
13-as Köszönöm. Nem a kardiológus mondta mert még 10 hónappal ez előtt még 10 percig se tudtam egy helyben állni. De tényleg köszönök mindent sok segítséget kaptam.
2020. aug. 19. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!