Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondiedzés most?

Kondiedzés most?

Figyelt kérdés

Tehát akkor leírom a lényeget. 188-190 cm között vagyok és kb 60 kg. Tehát nagyon szálkás és ugye eddig az orvosom miatt nem mehettem el ilyen helyekre, de nem rég rábólintott. Nah ugye utánanéztem a dolgoknak és nekem ez a komoly testépítés nem jött be. Mivel nagyon kezdő vagyok, talán még én se tudom, mit akarok, de a lényeg az, hogy inkább az állóképességemet fejleszteném, és nem szívesen lennék ilyen „kétajtós szekrény”. Jobban tetszik a vékony/normál de izmos testalkat de mondjuk a genetikám miatt nem is lehetne más.

Szóval kell-e személyedző? Egyedül is elmehetek a konditerembe és elkezdhetem a gyakorlatokat? Honnan szerezzek tapasztalatokat? Jó az, ha neten nézek utána? Mi lenne számomra az ideális tömeg?

Ha nagyon félre vagyok tájolva kérlek ne kövezzetek meg, mert nem tudok semmit a témában.

17/F

2020. aug. 19. 11:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem leszel "kétajtós szekrény" ez nem így működik,hogy lemész és holnap már úgy kelsz fel.

Minden fent van a neten, videó formában is, nagyban megkönyiti a dolgod, régebben még ez sem volt, sőt nagyon edzők se voltak, és akkor is voltak jó fizikumok.

2020. aug. 19. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

Első pár alkalommal jó egy személyi edző, aki megmutat minden gépet, a feladatok helyes kivitelezését.

De csinálhatod tök egyedül is. Bár én ezt nem tartom jó ötletnek totál kezdőként.

Azért lenne jó az edző, mert írtad, hogy volt valami bajod. Lehet, hogy azt is figyelembe kéne venni a feladatoknál.

2020. aug. 19. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Akik akarnak sem igazán lesznek 2 ajtósok, csak a 4-5%-a
2020. aug. 19. 13:06
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Én is javaslom a személyi edzőt. Jó hogyha ott van, ha pedig egészségügyi probléma van, akkor arról tudnia kell. Étrendben is tud segíteni, akár fehérjeválasztásban is, hogyha szeretnél fehérje turmixot inni. Az pedig, hogy utána olvass dolgoknak, és nézz videókat a gyakorlatokról ártani nem fog.
2020. aug. 19. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Körülbelül 2 év lesz, mire eléred a 80 kilogrammot, ha rendesen edzel (erőnövelés, alapgyakorlatok) és eleget eszel. Ne hidd már azt, hogy az ember csakúgy véletlenül 100-120 kilós kétajtós szekrény lesz
2020. aug. 19. 15:37
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Ug, hogy nekiestek a kérdezőnek, pedig nem írta le, hogy az lesz, vagy hogy egyáltalán az akarna lenni. Olvassátok már el rendesen a kérdését.
2020. aug. 19. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Hülye kérdés hülye válasz
2020. aug. 19. 16:51
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es látom hogy nehezedre esik az olvasás. Van amikor én se értek megy egy szöveget elsőre. Nagyon gyakori főleg amikor Holics Lászlótól olvasom a Fizika III. Ilyenkor én megpróbálom többször, figyelmesen elolvasni. Remélem tudtam segíteni
2020. aug. 19. 17:41
 9/14 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszönöm szépen a válaszokat
2020. aug. 19. 17:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Most elflexeltél azzal, hogy középiskolai fizikát olvasol?

Menő...

2020. aug. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!