Milyen proteint ajánlotok?
Szeretnék venni protein port amit shakenek lehet megcsinálni.
Tudok valami jót és olcsót?
3000Ft/ kg maximum.
Aki ismeri a Gymbeam Protein Porridget, azt meglehet csinálni shakenak vagy az nem az?
Átolvastam GymBeam Protein Porridget, az zabkása ami nekem nem jó.
Quattro Pro Fehérjét néztem helyette, bár arról nem tudtam eldönteni hogy shake e.
Vélemények?
Ennyiért szinte lehetetlen normális minőséget venni. Ha nagyobb kiszerelést veszel, esetleg kifogsz valami akciót, akkor 4000-5000 Ft között kijön egy kg. Csak azzal meg az a baj, hogy egyszerre kell sokat rákölteni.
Igen, a Quattro Pro proteinpor, amiből készülhet shake, de a minőségét sokan szidják.
Ne valószínű, hogy hamis, de azt sajnos nem tudjuk ellenőrizni, még nagyobb, ismertebb, gyakran ellenőrzött gyártókról is kiderül néha, hogy egy picit eltér a valóság a címkétől.
De amikor a fogyasztók panaszkodak, nem is ez szokott lenni a problémájuk, hanem az oldódás és az íz, vagy hogy egyesek szervezete valamilyen összetevőt nem tolerál stb. Nehéz úgy legyűrni egy shake-et, hogy már az illatától hányingered van, az ízéről nem is beszélve, és akkor még nagy csomók botlanak a nyelvedbe. Bleh. Persze túl lehet élni.
Mindenesetre akármi is a célod, úgy tűnik, újdonság ez az életedben, szóval javaslom, mindenképp ásd bele magad a témába, legalább pár átfogóbb cikk erejéig.
A célom tömegnövelés alakformálás (lány vagyok).
Mar étrendem is van, edzeni is fogok járni, az miatt szeretnék proteint venni.
A pénzel szűkölködöm, ezért szeretném olcsóbban kihozni a költségeket.
Ha picit át lehet lépni, akkor ebből 2.5 kilósat. 3596 FT-ra jön ki egy kg, 75%-os fehérjetartalma van, jól oldódik, és iható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!