Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjeporból lehet naponta 2...

Fehérjeporból lehet naponta 2 kanállal enni?

Figyelt kérdés

A zacskóra az van írva, hogy ne lépje túl az ajánlott napi adagot, de nem találom az ajánlott napi adag feliratot.

Rizs+borsó vegán fehérjéről van szó.

2020. aug. 16. 00:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Lehet
2020. aug. 16. 01:03
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

persze, hogy lehet.

az csak azért van ráírva hogy elhárítsák a felelősséget magukról ha esetleg valami bajod lenne. mert napi 1 kilót meg eszel belőle.

2020. aug. 16. 08:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Mivel nem csak fehérje van benne, hanem egyéb vívő és adalékanyagok, így nem korlátlan a fogyasztható mennyisége, továbbá a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozás kiegészítésére szolgál, nem annak a helyettesítésére. 1 adagolókanál általában az 1 adagnyi mennyiség, de vagy a dobozon, zacskón vagy a neten fent van hogy mi az adagolása. Maximum 2 adagot fogyasztanék egyszerre. Továbbá a rizs+borsó puffasztani is puffaszthat, mivel növényi.
2020. aug. 16. 08:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de ha ilyen sok fehérje port iszol, akkor átnézém a helyedben a diétád, mert valószínűleg nem étkezel valami jól.
2020. aug. 16. 14:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok eleget enni, hogy meglegyen a 120g fehérje naponta kajából, főleg azokon a napokon, amikor nem eszem húst. Egyszerűen nem kívánom a sok ételt.
2020. aug. 16. 19:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Vannak vegán opciók is és persze a 120g nem olyan nagy adag hogy ne lehessen.

Vagy esetleg 100g, hogy csak 1 adag fehérjét kelljen meginni.

2020. aug. 16. 19:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Elvileg egy kanálban 22g fehérje van, tehát így sem vagyok sehol. Nem is értem, hogy ezt mások hogyan csinálják. Hogy lehet ennyit enni?
2020. aug. 16. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?

Hány kg?

Kb milyen a testzsírszázalékod?

Mi a célod?

Hány kcal-t eszel egy nap?

2020. aug. 16. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

"Nem is értem, hogy ezt mások hogyan csinálják."

Fehérje 100g-ban:

Zab: ~13.5g

Főzeléklencse: ~25.8g

Teljes kiőrlésű rozskenyér: ~7,5g

Puffasztott rizsszelet: ~8g

Sárgaborsó: ~25g

Bulgur: ~12g

Kefír: ~4g

Túró: ~20g

Tej: ~3g

Natúr joghurt: ~3,5g

Napraforgó mag (hántolt): ~20g

Dió: ~15g

Földimogyoró: ~28g

Szárnyasok: ~27-30g

Négylábúak: 22-27g

Halak: ~24-28g

Tojás: ~6g/db

A hántolt szotyi gyakorlatilag bio-protein szelet. 100g-os zacsikba kimérve árulják. Viszont alacsonyabb a szénhhidrát tartalma és harmad annyiba kerül.

Azért össze lehet rakni olyan étrendet, amivel 3-4 étkezésből meg lehet oldani a dolgot.

2020. aug. 16. 20:36
 10/12 A kérdező kommentje:
177cm, 75kg. A testzsírt nem tudom, de nem vagyok túlsúlyos. Férfi vagyok. Táncolok balettot és modern táncot. Ezen kívül erősítek. Nem tudom, hogy mennyi kalóriát eszem. A cél igazából az, hogy mivel elég sokat mozgok, normál esetben napi 3 órát minimum. Szeretném, ha az izmaim is nőnének kicsit jobban. Súlyzós edzést heti 2x csinálok, teljes testet. A többi mozgás tánc, nyújtás és saját testsúlyos gyakorlatok.
2020. aug. 16. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!