A húzózkodó rúd biztosan tart? Melyik fajtát ajánljátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék itthonra húzózkodó rudat venni. 75 kg vagyok, amit el kell bírnia, de félek, hogy leszakad, miközben csinálom a gyakorlatokat. Kicsit hihetetlen, hogy annyira be lehet szorítani, hogy megtartson. Működik? Ha igen, akkor ti hol vettetek rudat? Az ajtófélfát mennyire készíti ki?2020. aug. 14. 20:01
1/7 anonim válasza:
Én becsavartam és rászorítottam, engem simán elbír. Annyi hogy jobb ha úgy tudod becsavarni, ha felhúzod magad elférjen a fejed. Mert én például elég közelre tettem az ajtófélfához és ettől nem teljesen férek el, de nagyjából jó. Simán középen kétkézzel megfogod és betekered magadfelé. Nézz meg egy youtube videót is teljesen rendben van.
2/7 anonim válasza:
Nekem padlásra ment, az ajtó régi, de jó, viszont csak egy csavar megy bele a gumigyűrűhöz, ha ott nyomot hagy(lehet), nekünk nem probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És csavarozás nélkül is tart? Másféle gyakorlatokat is szeretnék csinálni, nem szeretném folyton ki-be szerelni.
2020. aug. 14. 22:16
4/7 Gaygym válasza:
Lehet kapni falra szerelhetőeket is, aminek van alátámasztása, így akár trx-et is tudsz ráakasztani, és biztosan tartani fog.
5/7 anonim válasza:
Egy kis csavart asszem adtak is hozzá, én benyomtam egy nagyobbat hogy tuti legyen, kell hozzá a gumigyűrű, azt rá kell rögzíteni, hogy fix legyen, de láttam már olyat amihez nem kellett. Ez Decathlonos és stabil. Nem nagyon tudod ezt rakoskadni, be kell csavarni..kiváve talán, ha amit ajánlanak hozzá, hogy felüléshez vagy fekvőhöz talán ahhoz nem kell annyira tartania, azt lehet hogy be tudod szorítani..
6/7 anonim válasza:
A legjobb biztosan egy bordásfal és arra rakható húzódzkodó állvány. Azzal mindent lehet..
7/7 anonim válasza:
Nekem ajtó közé feszíthető volt. Stabil, nagyon jól tart, viszont az ajtó mellett kicsit lepotyogott a vakolat. Plusz ezen nem lehet szélesen fogni, ami szerintem elég fontos szempont húzódzkodásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!