Lehetséges, hogy egyszer fitness modell lehessek?
Nemrég kezdtem el a cardiot mert észre vettem, hogy igenes elkell kezdenem végre sportolni! 17 éves vagyok most ! Kiskoromban is és most is az az álmom, hogy fitness modell lehessek és minden fitness modell versenyeken ott voltam és csodáltam őket mekkora kitartás van bennük ! Szeretném én is motiválni az embereket! Nekem ez az álmom!! Tudom, hogy több év kell ehhez és nem pár hónap de valakinek van ebben tapasztalata, hogy lehet belőlem fitness modell ha kitartó vagyok?
Étrendet betartom!
Ahogy sikerült lefogyni elkezdem a súlyzos edzést és már nagyon várom!
Akinek van jó tanácsa nagyon örülnék neki!
Kis célokat tűzz ki, hétről hétre, edzésről edzésre. Ez a modellség inkább csak egy irány legyen. Addig hosszú út vár rád, ez olyasmi, mintha Pestről el akarnál menni Moszkvába autoval. Tudod merre tartasz, de ha mindig csak Moszkva felé nézel, ami nagyon messze, akkor még Pestről sem jutsz ki, s feladod az utat. Fontosabb az, hogy tudd, mikor kell lefordulni, néha tankolni is kell stb.
Ilyen kisebb célok a sportban pedig pl minden héten sikerüljön egy picit nagyobb táv, egy picit gyorsabb tempo, 1 ismétléssel több, fél-1 kg fogyás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!