Mi az optimális kinézet a lányoknak?
Mint itt rögtön az első lány. Szerintem.
Én most véleményt fogalmazok meg: Szerintem csúnyák az izmos lányok (úszóknál pl: Kapás Boglárka csinos, de Hosszú Katinka már nem,
súlyemelők egyértelműen nem szépek és sajnos a teniszezők is "tisztelet a kivételnek pl: Sharapova"), azt gondolom egy normális egészséges táplálkozással (nem össze vissza nasizva, gyümölcsöt és zöldséget is fogyasztva), nagyon minimális alkohol fogyasztással, napi 1-2 óra nem túl intenzív testmozgással pl. sétával, biciklivel a suli-ig munkahelyig vagy esetleg otthoni nyújtó torna gyakorlatokkal teljesen ideális szép testalkatot lehet kialakítani egy nőnek. Amiket mozgásokat leírtam mind a lábat és a combokat formálja, az étkezés amit leírtam az meg nem engedi meg a hastájék elhízását. Szerintem annyi a titka az egésznek, ne olyan sportot válasszon az ember ami a kart erőssíti. Vagyis én ezt vettem észre a körülöttem élő nők közül akik-nek szerintem jó az alakjuk, formásak, sportosak de még sem izmosak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!