Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sok nő hogy csinálja hogy...

Sok nő hogy csinálja hogy nagyobb darab mint egy férfi?

Figyelt kérdés

Aerob/cardio közben néha elnézegetem az embereket, számomra ez borzasztó érdekes vagy inkább félelmetes tapasztalás.

Némelyik hölgy egész elképesztő, mint egy bútorszállító. Hatalmas hátak, olyan vádlik mint másnak a combja se, ilyen semmiképp nem nőies meghatározhatatlan testalkat.

Hogy lehet ennyire meghizni? Ez ép ésszel felfoghatatlan számomra. Én is volt hogy össze vissza zabáltam mindent, nem sportoltam, de fele ekkora nem voltam.

2020. aug. 4. 16:10
 1/9 MadSeal ***** válasza:
100%

Alap anyagcsere sokat közrejátszik, gyerekek száma, magasság, ételek típusa, hormonális gondok, na meg az életvitel. Ahogy férfiaknál is, valakinek nehezére esik bevinni 3000 kcalt, míg másnak ez már komoly diétás étrend.

Kolin volt ismerősöm, aki vagy 10 centivel alacsonyabb volt, mint én, dupla annyit evett, kb. ugyan annyit sportolt, de fele olyan intenzíveket és mégis fényévekkel szárazabb volt. A nagyja csak genetika, persze kifogásnak ez gyenge, mert bárki lefogyhat, csak valakinek könnyebb, valakinek nehezebb.

2020. aug. 4. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Szereti az ANAL-t
2020. aug. 4. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Flexi báttya mikor tolunk egy jó kis blendon deca tren kúrát? 😁
2020. aug. 4. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha tolnék valamit akkor csak kis propit :D de egyelőre semmi :D
2020. aug. 4. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Cypi jobb amúgy😉
2020. aug. 4. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Gyorskaja,tészta,kenyér,tejtermékek,alkohol,cigi,stressz,kevés kajálás,túl sok kajálás,székrekedés,magasság ezek mind közrejátszanak abban h valaki elhízik-e van nem.Ez genetika, valaki ehet annyi CH-t mint az állat és semmi baja nem lesz(Brandon Curry pl). Valaki meg semennyit.Valaki ehet annyi zsíros kaját mint az állat nem lesz semmi baja, valaki nem.Vércsoport,genetika stb.
2020. aug. 4. 23:32
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Vércsoport,genetika stb.

-------

Igen ezekre szoktak minden "megmagyarázhatatlan" dolgot ráfogni. Valójában, akinek a bélflórája felborult, s több firmicutes csoportba tartozó baci van a beleiben, az képtelen lefogyni.

2020. aug. 5. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:

#7-es Miért "megmagyarázhatatlan" hm? Az talán nem genetika hogy valaki pl 150cm? Vagy az nem genetika h valaki hízékonyabb?Értelmezni kellett volna a mondatot vagy gondolkozni.Vércsoport?Lusta vagyok írni szóval csak annyit fűzök hozzá h befolyásolja igen is a vércsoportot a diétád. Van olyan vércsoport amivel jobban és kevésbé működik pl a ketógén diéta.Ezek miért megmagyarázhatatlan dolgok?

Ja és utólag köszi a lepontozást.Gondolom aki a kis X-re nyomott minden sz.rt összeeszik de pl megáll 2000kcal-nál.Hozzájuk csak ennyi a kérdésem. "Szerinted az egészséges?" :)

2020. aug. 5. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ide csak mulatni járunk, az X-eket csak találomra nyomogatjuk😹 ne vedd a kis szivedre
2020. aug. 5. 22:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!