Mennyi idő lenne ezt a testalkatot elérni?
Figyelt kérdés
A srác 85kg, én kb 60 vagyok, de megelégednék ennyi kgval is, mert 172 centi vagyok, ő viszont 180. Szóval csak szálkásitani szeretnék, mennyi időbe telne kb teljesen a 0ról? Mármint fitt vagyok, meg sportos de nem sok izom van rajtam
2020. aug. 10. 19:20
22/28 A kérdező kommentje:
uh mennyi komment, köszönöm a válaszokat!
2020. aug. 13. 23:40
23/28 anonim válasza:
Nem tudom, minek kellett törölni a kommentek nagy részét, így semmi értelme annak, ami megmaradt.
24/28 anonim válasza:
Lehet Deka írt adminnak hogy tüntessék el a képeit a kérdés alol.
Vagy törölték.
25/28 anonim válasza:
Mert elharapódzott a beszélgetés, konkrétan veszekedés lett belőle és a kérdésre senki sem válaszolt. Deka pedig elkezdett visszaélni a képekkel.
26/28 anonim válasza:
Deka csak visszaadta a kisgyereknek, ő tette ki dekát. Biztos ami biztos lementettem a képeket, megy majd a napixarra😂 Amúgy deka jól néz ki női szemmel, nem úgy mint a kis vékony gyerek
27/28 anonim válasza:
A kisgyerek vagyok. Nem én tettem ki a képet továbbra sem, de egyes szám harmadik személyben beszélni magadról dekaszuszi, és nőnek kiadni magad már tényleg szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!