Mennyi idő lenne ezt a testalkatot elérni?
A srác 85kg, én kb 60 vagyok, de megelégednék ennyi kgval is, mert 172 centi vagyok, ő viszont 180. Szóval csak szálkásitani szeretnék, mennyi időbe telne kb teljesen a 0ról? Mármint fitt vagyok, meg sportos de nem sok izom van rajtam
Nem nagy durranás ránézésre.
1 év ha nagyon mindent betartasz (kaja és edzés)
Ez nagyban függ attól is, hogy milyen a genetikád, mi a kiinduló testalkatod, mennyit edzenél stb. Tudna segíteni ha mondjuk a te testedről látnánk képet.
Dekaszuszi, te pedig soha nem osztasz meg magadról képet, szóval elég gyanús hogy egy deka izom sincs rajtad.
Szálkásítani szeretnél? 60kgmmal ?
Akkor skinny fat vagy?
Amúgy ez a hobbi kondisok körében egy kifejezetten szép forma. Nagyon kevés ember éri el ezt is pedig alavetően nem olyan óriási nagy szám.
A jelenlegi testalkatodat nézve és azt feltételezve, hogy nem 100%os energiával fekszel neki a konditeremnek és étkezésnek csak úgy nagyából jól csinálod, akkor realisztikusan akár 5 év is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!