Mennyi idő lenne ezt a testalkatot elérni?
Figyelt kérdés
A srác 85kg, én kb 60 vagyok, de megelégednék ennyi kgval is, mert 172 centi vagyok, ő viszont 180. Szóval csak szálkásitani szeretnék, mennyi időbe telne kb teljesen a 0ról? Mármint fitt vagyok, meg sportos de nem sok izom van rajtam
2020. aug. 10. 19:20
11/28 anonim válasza:
Gyakorisok
Sehol nem vagytok ehhez a testalkathoz.
Ez egy sokéves, nehezen elérhető fizikum.
Lehet cáfolni, valós képekkel.... Ja, hogy az már nem megy, csak a duma 😂
12/28 anonim válasza:
13/28 anonim válasza:
14/28 anonim válasza:
51#,tessék, csak a te kedvedért. 😍😅 [link]
15/28 anonim válasza:
Szép. Egy kicsit szálkásodnék ha ilyen alakom lenne, de ez csak szőrszálhasogatás.
16/28 anonim válasza:
Testépítés szempontjából persze, jobb lenne, de már rég letettem arról, hogy a testépítéssel szarakodjak naturálban,így inkább áttértem erőemelésre.
17/28 anonim válasza:
55# Az azért van mert túl gyorsan nőtt.
Ami nem izmot jelent. Én 16 éves koromban 64kg voltam 30kg fogyás után és után elkezdtem tömegelni. Kb 19 évesen már 105kg voltam. Azaz elhízott tipik kodis, de erős voltam.
Nekem is ugyan ilyeneim vannak, mert viszonylag gyorsan megnyúlt a bőr.
Ez nem utal szteroid használatra.
18/28 anonim válasza:
Csakhogy itt nem egy zsíros forma van😉
19/28 anonim válasza:
Pár hónap fogyás... amúgy életen át megmarad. Szóval elég ha egyszer volt neki.
20/28 anonim válasza:
Semmi nem indokolja azt, hogy koxosozzál engem, csak a tudatlanságod és/vagy a rosszindulatod. A stria/repedés naturál embereknél is bármikor előfordulhat, ez genetika kérdése. Van, aki sosem reped meg, még 130 kilósan sem, és van, aki meg egyből, de ezt terhes nők hasán is megfigyelheted, és maga a forma, az simán hozható naturálban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!