Testépítésben milyen ősi dakota közmondások vannak?
Figyelt kérdés
Én a következőket ismerem:
"Tesztoszteron nélkül nincs testépítés"
"Még kettőt"
"Menjen még"
2020. aug. 10. 11:24
1/9 anonim válasza:
"Még a xart is megenném ha biztosan tudnám hogy növök tőle"
2/9 MadSeal válasza:
Kokszos Károj nagymester összes idézete
3/9 anonim válasza:
Jobb ma a tesztó, mint holnap a jumbo.
4/9 anonim válasza:
"A BCAA menjen, a tobbi nem szamit"
5/9 anonim válasza:
Amúgy sajnos olyan irányba ment el ez a sport, hogy lassan már én szégyellem hogy gyúrós vagyok.. Bárki színpadi formát tud rittyenteni 2 év koxolás után, valamint a versenyeken is nagyobb eséllyel nyer akinek több pénze van, jobb cuccot tol stb, a genetika már szinte kezd a háttérbe szorulni
6/9 anonim válasza:
Dekaszuszi rosszul látod.
A genetika mindig is a legelső tényező marad, szúrhatsz te bármit, hogyha 120-as vállad van, az nem lesz szélesebb, és a naturál haverod akinek születéséből adódóan 140-es válla van, mindig jobban fog kinézni mint te.
7/9 anonim válasza:
Látszik nem versenyeztél soha.. Számít a genetika persze, de egy komoly növi kúra csodákra képes
9/9 anonim válasza:
Magasan a teszto báttya az ember mint a dühöngő bika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!