Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más is van úgy mint én, hogy...

Más is van úgy mint én, hogy nem tud leállni az evéssel?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt, hogy tömegel az emberek és alig bír enni. Na nálam pont fordítva. Tömegelek és alig bírok leállni, hiába érem el a kiszámolt kalóriát. Nagy akaraterő kell, hogy ne menjen be még 1-2 fogás.

2020. aug. 2. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden fejben dol el, nekem ez a tapasztalatom. Igaz en nem tomegelek es no vagyok, de nagyon edesszaju. :)

Ennek ellenere az utobbi honapokba annyira brlejottem a dietaba, hogy szinte egyaltalan nem is kivanom a korabban fogyasztott habos babos dolgokat, hanem massal valtom ki, ha edeset kivanok. (Natur joghurt+ gyumi a kedvenc kombom, neha fahejjal vagy 0 kalorias sziruppal.)

Szoval ha szamolod a kaloriakat es mar vittel be eleget de meg ennel, egyel de probalj kaloriaszegenyebben, igy eszel is, de megse leszel olyan nagy tobbletbe. :)

27N

2020. aug. 7. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!