Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kalória számolás nélkül...

Kalória számolás nélkül elérhető egy ilyen test?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Nyilván ugyanilyen nem lesz, de valami ilyesmi lenne a cél. Kalória számolás nélkül, átlagos genetikaval elérhető? Jelenleg 180 cm vagyok és 81 kg, mindig is sportoltam valamit tehát most se kell szégyenkeznem. Heti 3 teljes testes sulyzos edzésre gondoltam, plusz 2 box ami már évek óta megvan. Sulyzos edzes sem új de korábban nem volt meg a rendszeresség. Kaja napi 3-4, kalóriát nem számolnék de sok hús, zöldség, teljes kiőrlésű cuccok, normál adagok mert kisétkű vagyok. Fehér liszt és a cukor minimalizálása, sok tojas, csak víz semmi üdítő. Elérhető így egy ilyen test vagy már ehhez is kalória számolgatás kell meg nagyon szigorú étrend? Naturalban persze. Mennyi idő kb fél év?

2020. júl. 28. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Első sorban az a kérdés hogy kalória SZÁMLÁLÁSSAL NATURÁLBA elérhető-e, mert ez is kérdéses, nemhogy kalória számlálás nélkül. Egyébként kalória számlálás nem kerül semmibe, és ha számolod akkor sokkal biztosabb a fejlődés.
2020. júl. 28. 23:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát kalória számolgatás nélkül nem érhető el, értem, erre voltam kiváncsi. Akkor felejtős h bele kezdjek mert a motiváció nincs meg arra h kalóriát szamolgassak meg h elore egy hétre vagy 3-4 napra megtervezzem az étrendem. Teljes étrend átalakítást nekem biztos nem ér meg egy ilyen test mikor most se nézek ki rosszul. Például a cukorról hajlandó lennék lemondani mert amúgy se vagyok édesszájú de pl. sertés húst biztos nem tudnám és nem is akarnám teljesen kizárni és csak csirkemellen meg halom élni.
2020. júl. 29. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, te nagyon nem vagy képben. Ahhoz hogy izomtömeget szedj fel ahhoz nem kell lemondani a cukorrol és helyetette "sertés" húst enned. Azt eszel amit akarsz, semmiről nem kell lemondani, főleg hogy ez a fizikum egyáltalán nem szálkás. Ha tényleg nem akarod kalóriákat számolni, akkor próbálj minél többet enni és mellette edzeni, és a fehérjebevitelre figyelj. De igen, ha nincs meg benned annyi motiváció hogy pár másodpercet elvegyen az életedből a kalóriaszámolgatás akkor tényleg soha nem lesz ilyen fizikumod.
2020. júl. 29. 00:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Valóban nem vagyok képben, ha képben lennék nem tettem volna fel a kérdést. Viszont úgy tudom akár egy szimpla egészséges életmódról akar testépítő étrendről van szó, egyikben sincs sok helye a finomított cukornak. A sertést azért hoztam fel mert sok gyuros csak csirkét eszik vagy legalábbis 80%-ban a csirkemell teszi ki a hús beviteluket, sokan vannak a környezetemben és látom. Én is szeretem de nem napi 3x. Arra akartam kilyukadni h ha egy ilyen testhez is le kell mondani pl. a marha pöriről vagy egy jó csülökről akkor biztos nem kezdek bele. Nekem havi 1 csaló étkezés kevés lenne én minden héten eszek 2-3x valami zsírosabb húst.
2020. júl. 29. 02:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem erheto ugy el, tudatos taplalkozas kell hozza
2020. júl. 29. 08:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Marha pörkölt tápértékét is ki lehet ám számolni. A ,,gyúrás" nem arról kéne hogy szóljon, hogy egyoldalúan eszünk (csak csirkemell meg rizs). Nem. Lényegében bármit ehetsz, csak érdemes egészségesebben enni, elvégre a sport egyik lényege az, hogy egészségesebb legyél, akkor meg minek borítanád fel a rendet egy egészségtelen kajálással?

Én is eszek pörköltet (igaz száraz hússal, mert azt jobban szeretem), és simán ki tudok számolni mindent. Nincs előre megírt étrendem, az elején úgy kezdtem, de rájöttem, hogy semmi értelme (persze valakinek az a jobb). Lényegében bizonyos keretek között bármit ehetsz, a mennyiség a lényeg. Myfitnesspallal számolom a napi adagot (makrók+kalória), az meg egy nap kb 3 percet vesz el, hogy beírod, de cserébe fejlődni is fogsz.

Én pl minden nap megeszek valami kis nasit (szelet csoki, fagyi...stb), de a nap többi részében normálisan eszek és beleszámolom a nasit is. Ezt is lehet. Nem fogsz rosszabbul fejlődni, mert megettél egy sportszeletet...

Nézz utána a 'flexible dieting'nek.

2020. júl. 29. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!